Poskipunapaletti

Sain pari kuukautta sitten jonkinlaisen obsession poskipunapalettiin. Sellainen olisi saatava. Huhuilin Purkkimafian keskusteluryhmässä hyvien vaihtoehtojen perään, mutta loppujen lopuksi (pihiyksissäni) päädyin eBayhin. Tilasinkin sieltä 10 napin paletin, joka tuli Hong Kongista. Hintaa tälle paletille tuli kaikkine kuluineen 4,90€. Ebay, I know :D En valitettavasti muista enää tuotteen tarkkaa nimeä, mutta kirjoittamalla hakukentään ”blush palette 10” tms, vaihtoehtoja alkaa tulla ja eBaykin ehdottelee omia hakutermejään :)

Paletti on täysin mattamusta eikä siinä ole mitään merkkejä tai tekstejä. Napit ovat noin 3,5cm halkaisijaltaan eli ihan kivan kokoisia (varsinkin, kun otetaan huomioon koko paletin hinta). Sävyissä on pari mattaa, pari shimmeriä ja pari glitteriä. Pigmenttiä löytyy yllättävästi, ainahan eBay-tilaukset ovat vähän sellaisia sokkona tilattavia, kun ei pääse swatchailemaan eikä kyseessä ole mikään merkkituote. Tästä pigmenttiä löytyy oikein mukavasti, pari kertaa innoissani olen saanut vähän pelleposketkin taiottua itselleni, mitä on sitten ranne turtana häivytelty ^_^

Mulla meni numerot ja swatchit vähän sikinsokin, sori! Kämmenselälläni on pohjustajana silkkisen ja pehmeän pinnan antava Samparin Glamour Shot Mat Perfection – pohjustaja. Yllä oleva paletin kuva kannattaa klikata isommaksi!

Kuten huomaatte, 6, 8 ja 9 ovat mattaisia. 1, 2 ja 10 ovat glitterisiä (ihania kesällä!). Loput eli 3, 4, 5 ja 7 ovat shimmereitä. edit // Tjaa, olisko se seiskakin vähän glitterinen..?

Erittäin kiva ostos ja todella 4,90€ arvoinen! Sain poskipunahimoni taas hetkeksi rauhoitettua :D
Heräsikö mielipiteitä? Onko teillä mitään vastaavia eBay-löytöjä?
translation // i bought this blush palette from ebay. 10 great shades under 5€, bargain!

6 vastausta artikkeliin “Poskipunapaletti”

  1. Mua on himotellut tää halpispaletti jo parisen viikkoa, mutta en vieläkään pysty selittämään itselleni sen tarvetta :D Tältä erää se jää vielä roikkumaan sinne watch-listalle… Tossa on kyllä tosi kauniit sävyt, ei siinä mitään!

    Tykkää

    1. Mä kyllä lämpimästi suosittelisin! Noissa on hyvä pigmentti ja aika suht monipuoliset sävyt sekä koostumukset. Eikä oo iso sijoitus.. ;DD Enkös oo ihanan suostuttelevainen :D

      Tykkää

Jätä kommentti