Aasialaisia ripsivärejä

This happened: äitini osti kasan aasialaisia ripsivärejä, joista hän oli lukenut kehuja (minullekin tuntemattomasta :D) australialaisesta blogista. Minä sain onnekkaana sitten osani näistä ripsiväriostoksista (raporttiani kuulemma odotetaan). Mä odotan sitä päivää kun äiti aloittaa oman bloginsa.. ;)

 Näissä on niin ihanat pakkaukset! Kyllä huomaa, että aasialainen pakkaussuunnittelu vs. skandinaavinen vastaava on hyvin eri muotista :P Ihanan värikkäitä ja yksityiskohtaisia.

”Paketista” paljastui seuraavat ripsivärit:

Isehan Kiss Me Heroine Make – Long & Curl Mascara // Holika Holika – Magic Pole Mascara // Majolica Majorca – Lash Expander Edge Meister Mascara

Isehan Kiss Me Heroine Make Long & Curl Mascara

 Vedenkestävä, taivuttava, pidentävä (sisältää kuituja), kosteuttava (whaaat) ja nopeasti kuivuva.

Tätä on kiva levittää: tykkään kaarevista harjoista, koska tuntuu että ne saa aseteltua ripsien alle hyvin ja meikkaaminen on helpompaa. Lisäksi harja on kivan pieni. Massa on aika märkää, mutta tosiaan kuivuu nopeasti (tai normaalisti).Tämä ripsiväri on todella vedenkestävä! Tästä tuli sadepäivien suosikki. Tämä piti myös taivutukseni kuin tauti. Ei varissut tai tuhraantunut. Poistaminen hoitui kuitenkin hyvin Lumenen Waterproof Eye Make Up Removerilla.

 Majolica Majorca
Lash Expander Edge Meister Mascara

Pidentävä (sis. kuituja), hoitava, vedenkestävä.

Erikoinen, kampamainen harja. Massaa tulee aika reilusti, tuntuu että tuubin annostelija on liian iso tällaiselle harjalle (vai kammalle?). Tämän levittäminen on todellinen urheilusuoritus! Massa on (aluksi) todella märkää, siinä on kuituja ja kammalla työskenteleminen on outoa :D En uskaltanut (syystä tai toisesta) taivuttaa ripsiäni, joten lopputulos ei ollut kovin kaunis. Massaa tuli joko liian vähän tai yhtäkkiä liikaa. Kampa toki erottelee ripset hyvin, mutta samalla tuntuu että se vie massaa pois ripsiltä. Kerrostaminenkaan ei oikein toiminut. Tämäkin lähti hyvin Lumenen meikinpoistoaineella. Tästä ei kuitenkaan tullut suosikkiani.


 Holika Holika
Magic Pole Mascara

Vedenkestävä, tahraamaton, taivuttava.

Ensimmäinen asia, mikä tässä tulee vastaan: no tuo harja. Miten sen on tarkoitus toimia!? Pallopäällä voi hieroa ripsiin massaa, mutta miten ihmeessä saan tuo kapeamman osan osumaan ripsiin, ilman että tökin itseäni tuolla pallolla ties minne? Miten tämä voi taivuttaa? Yhdessä vaiheessa keksin, mihin tämä on oivallinen: olen käyttänyt tätä pari kertaa irtoripsien kanssa, siihen tuo pallopää on juuri hyvä, kun tarvitsee tökkiä omia ripsiä irtoripsien joukkoon. Alaripsiä meikatessa onnistun vielä sottaamaan tämän kanssa..

Kaikki ripsivärit ovat (extra)mustia. Tässä vielä jokaisen harja tarkemmassa kuvassa.

Isehan // Majolica Majorca // Holika Holika

Eniten käyttöä mulla on tuolle pallopäälle irtoripsien kanssa ja kun haluan todella vedenkestävän meikin, niin valitsen Isehanin.

Sinne ne menivät, kaikkien muiden kymmenen muun ripsivärini joukkoon. Oikeasti, kolmetoista ripsiväriä alkaa olemaan jo vähän liikaa, jopa mullekin :D

Kuinka monta ripsiväriä teiltä löytyy?

translation // my mom bought these asian marcaras from ebay. i liked the isehan and holika holika ones.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s