Tämän hetken ehdottomasti paras shampoo ja hoitoaine

Tigi Catwalk Headshot

  
Tamperemiitistä saimme Tigimieheltä (♥) Warehousen puolesta Tigin Catwalk – sarjan Headshot – shampoon ja hoitoaineen. Catwalk – sarja uudistui hiljattain ja mm. pakkausten ulkonäkö muuttui totaalisesti. Itse pidän näistä uusista pulloista todella paljon, ne ovat erittäin tyylikkäät. Vanhat pullothan näyttivät tältä. Headshot – tuotteet ovat jälleenrakentavia ja pehmentäviä tuotteita kemiallisesti käsitellyille hiuksille. Ne mm. siloittavat ja kosteuttavat hiuksia sekä ovat väriä suojaavia.

Headshot Shampoo (300ml) on paksua ja riittoisaa. Vielä edelleenkin välillä otan sitä liikaa ja muistan aina vaahdotusvaiheessa, että enemmän olisi vähemmän. Shampoo vaahtoaa paksuksi, kermaiseksi vaahdoksi ja puhdistaa hiukset hyvin. Jos mulla on paljon muotoilutuotteita hiuksissani, pesen ne aina kaksi kertaa. Headshot – shampoolla hiuksista tulee puhtaat, mutta pehmeät. Tämä ei pese hiuksia liian natiseviksi.

Headshot Intense Conditioner – hoitoaine (250ml) on ihanaa! ♥ Se on paksua ja voidemaista. Levittyy pyyhekuiviin hiuksiin hyvin ja on helppo kammata läpi (kampaan aina hiukset hoitoaineen levityksen jälkeen, tällöin tuote levittyy tasaisesti kaikkialle). Huuhtelun jälkeen hiukset ovat todella pehmeät ja selvät. Aivan ihanat!

Pulloissa on kätevä kierrettävä korkki:

Kaikista parastahan näissä on tietysti tuoksu! ♥♥♥ Piparminttu, juuri sellainen raikas, punavalkoinen candy cane – piparminttu. Ah, voih ja lääh ♥ Meinaan kuolla aina kun käytän näitä, tuoksu on niin herkullinen. Välillä jopa panttaan näitä, en raaskisi käyttää koska sitten ne kuluvat, toisaalta taas haluaisin joka kerta käyttää näitä koska ne ovat niin ihania – first world problems, right? 

Vaikka tykkään kokeilla uusia hiustuotteita, alan vakavasti harkitsemaan näiden (ja yksien toisten Tigin pesutuotteiden) ostamista niissä valtavissa 750ml tweens-seteissä. Koska kuolen henkisesti, kun nämä pullot loppuvat.

 Onko Headshotit teille tuttuja? Kuka muu rakastaa tätä tuoksua? 

translation // catwalk by tigi headshot shampoo & intense conditioner – i just lovelovelove these
♥♥
piparminttukarkit ja isot Tigin pullot Google Images 
kirjoituksessa mainitut tuotteet saatu blogin kautta
Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s