Dolce & Gabbana Pour Femme Intense

Sain pääsiäisen tienoilla tuliaisena mieheltäni uuden tuoksun. Sain esittää toiveen tuliaisesta (ehkä turvallisinta meille molemmille) ja kainostellen kysyin, sopisiko Dolce & Gabbanan Pour Femme. Bloggaajakollegani Elisa ja Nekku tutustuttivat mut tähän tuoksuun alkuvuodesta ja sen jälkeen se olikin menoa. Tämä on niin minua! Kävin aina säännöllisin väliajoin tavarataloissa suihkuttelemassa tätä ranteilleni ja ihastelin tätä kotona. Tässä kävi siis samoin kuin sen Lolan kanssa.

Pour Femmestä löytyy vaaleampi ns. normaali versio sekä tämä tummassa pullossa oleva Intense-versio. Vahvuudestaan huolimatta Intense ei hyökkää päälle, vaan voin huoletta laittaa tätä sekä ranteelle että kaulalle. Mielestäni esimerkiksi Viktor & Rolfin Flowerbomb on aika voimakas ja päällekäyvä, sitä uskallan laittaa vain sen yhden suihkaisun, muuten tuntuu että tuoksua tulee ihan liikaa (ja bussissa ihmiset kaikkoavat ympäriltäni). Pour Femme Intenseä voin käyttää töissäkin, ilman että tuoksun liian vahvasti.
Intensen pullo on todella kaunis. Todella simppeli ja yksinkertainen, en kaipaakaan ylimääräisiä krumeluureja (vaikka löytyy minulta niitäkin tuoksuja/pulloja, kuten Juicy Couturen Viva La Juicy). Pullo on painava, mutta muotonsa takia helppo pitää kädessä. Pahvipakkaus on päältä tummanviolettia samettia, tätä ei raaski edes heittää pois. Upea!

Tuoksussa on aika simppelit nuotit: latvaosassa on vihreää mandariinia (?) ja nerolia. Kirpakkuutta, sitruksisuutta sekä vähän lämpöä nerolista. Sydänosassa on vahvasti tuoksuvia kukkia eli appelsiinipuun kukkia ja tuberosaa. Tuoksun pohjalta löytyvät sen parhaat osat, jotka mielestäni tekevät tämän tuoksun: vaahtokarkkeja ja santelipuuta. Vaahtokarkkeja, kuka oikeasti ei voisi rakastaa tuoksua jossa on vaahtokarkkeja! (täällä ilmoittautuu ihminen, joka voisi elää vaahtokarkeilla, pelkästään tuon vaahtokarkkikuvan googlettaminen meinasi saada mut lähtemään kauppaan). 
Ehkä tässä on vähän samaa kuin Marc Jacobsin Lolassa: kirpeyttä, makeutta ja tummia, pehmeitä sävyjä, mutta tottakai eri suhteilla. Rakastan Pour Femmeä ja tulen varsinkin syksyllä ja talvella – noh, sananmukaisesti – valelemaan itseni tällä kuin pieni grillivartaassa pyörivä nasu ♥ Myös Lazy Dynamite on kirjoittanut ylistyssanansa tälle tuoksulle. 

Oliko tuttu tuoksu? Kuuluuko lemppereihin vai eikö ole ollenkaan sinun tyylisesi? :)

translation // i just LOVE this parfume by d&g

2 vastausta artikkeliin “Dolce & Gabbana Pour Femme Intense”

  1. Mä sain tämän tuoksun mieheltä joululahjaksi :) Googlettetin arvioita tästä ja tämä postaus, jonka oli jotenkin onnistunut missaamaan pomppasi esille. Täytyy kylä yhtyä sanoihisi. Intense on ihana<3

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s