Hurahdin… pesuaineosastolla?

Olen ihastellut jo pidempään kaupan pesuainehyllyillä Isabella Smith Maison Belle – nimisiä pesuaineita. Purkit ovat ihanan mallisia, etiketit ovat kauniita ja tuoksut mielenkiintoisia. Yhtenä päivänä ostoskoriini päätyikin yhtäkkiä kolme sarjan tuotetta: pari keittiöön ja yksi pyykinpesuun.

Keittiön yleispuhdistussuihke on tuoksultaan greippi-bergamotti, pyykinhuuhteluaine kaneli-jasmiini ja käsitiskiaine omena-timjami. 

Katsokaa nyt noita ihania etikettejä, niin suloisia! Tykkään hirveästi noista fonteista (vai onko ne kaikki samaa?), tekstin asettelusta, pienistä piirroksista ja vähäeleisistä väreistä. Simppeliä ja söpöä. Tuotteet eivät ole pahanhintaisia, euron tai pari ”normaaleja” puhdistuaineita kalliimmat. Käsitiskiaine ja keittiösuihke olivat noin 4€ paikkeilla, huuhteluaine taisi olla 6-8€.

KEITTIÖSUIHKE on todella tehokas, tätä tulen jatkossakin ostamaan. Tällä lähtevät vaikeammatkin sutut, kuten rasvatahrat helposti pois. Tuoksu on kiva ja raikas, ei ollenkaan yleispuhdistusaine-tyylinen yökötys. Tästä löytyy myös appelsiini-rosmariiniversio, pakko saada..!

HUUHTELUAINE on ihan jees. Tässä on kaikista kaunein pullo, tämä tekisi mieli jättää kylppäriin jonnekin paraatipaikalle esiin (meillä pyykinpesuaineet ovat allaskaapissa). Pyykinpesuaine on samaa tuoksua ja samanlaisessa pullossa, mutta aine on vähän eri väristä, sitäkin pyörittelin kaupassa käsissäni. Huuhteluainetta laitetaan todella vähän, suositus on 10ml/koneellinen eli alle ruokalusikallinen (rkl on 15ml). Tuoksu ei ainakaan liian voimakkaasti tule esiin, ehkä ensi kerralla laitan vähän enemmän.

KÄSITISKIAINE on aika jännä. Pesutehoiltaan ihan hyvää kamaa, mutta tuoksu.. Se tuoksuu todella vahvasti timjamille ja on vähän hassua pestä astioitaan ruoalta tuoksuvalla aineella. Saan ehkä vahvoja tuntemuksia tästä koska tein hiljattain kolme pellillistä pitsaa, johon jauhelihan joukkoon laitoin yrttisekoitusta, jossa oli aika reilusti timjamia. Se maistui ihan hyvältä, mutta tosi vahvasti. Eli nyt kun pesen tällä tiskiä, maistan vaan sen pitsan suussani :D Mutta hyvä tuote ja plussaa pumppupullosta (sekä tavallisesta käsitiskiainepullosta eriävästä muotoilusta). Tästäkin löytyy appelsiini-rosmariiniversio.

Tällainen pikakatsaus kodin puhdistusaineisiin! Harvemmin tällaisia postauksia varmaan tehdään, ainakaan kosmetiikkablogeissa :)

Oliko kivaa vaihtelua vai what the hell she was thinking-osastoa?

translation // yep, i’m posting you about kitchen cleaner spray, fabric softener and hand dish stuff. but i just love love love the labels..!

Jätä kommentti