Kaipaatko hiuksiisi tuuheutta, volyymia ja vahvaa tukea?

Mun lempparihiustenmuotoilutuote on ehdottomasti tyvivaahto. Kyseessä on suihkemuodossa oleva muotovaahto, joka suihkutetaan pyyhekuivan hiuksen tyveen ja föönataan – mielellään isolla (pyörö)harjalla, hiuksia käsin nostellen tai pää alaspäin. Tyvivaahto antaa vahvaa tukea ja nostetta hiuksille, sopii kaikenpituisille hiuksille mutta täydellisesti polkkatukasta lyhyemmille malleille (imo). Tuote on superhelppo levittää ja juuri suihkemuotonsa ansiosta menee sinne, minne tuki tarvitaankin eli tyveen.

Keräsin tähän pikaisesti kuusi hieman eri hintaista tuotetta, joita olen itse paljon käyttänyt ja todennut hyviksi.

KMS Root And Body Lift 200ml n.29,30€ – Suosikkini kalleimmista tyvivaahdoista. Todella hyvä tuote, tekee minkä lupaa ja on riittoisa. KMS on yksi suosikkimerkeistäni, joten tätä on varma ja helppo aina suositella asiakkaille.

Sim DS High Volume Spray 300ml n.14,50€ – Tästä olenkin kertonut teille jo melkein kaksi vuotta sitten (Huippuhyviä hajusteettomia hiustuotteita)! Pidän tästä edelleenkin tosi paljon ja mulla onkin tätä pullo käytössä kotona. Jos hakee hajusteetonta versiota, melkein käskisin ottamaan tämän, tämän ja vain tämän :D
L’Oréal Tecni.Art Volume Lift 250ml n.17€ – Lorkun tyvivaahtoa olen käyttänyt vähemmän, mutta pidän tästäkin. Hyvä vaihtoehto vähän edullisemasta päästä. Tässä ei ole hienojakoisin suihke, tanakka vaahto tulee aika pienenä ulos pullosta. Tykkään enemmän leveämpänä suihkeena tulevista tuotteista. Ei siis kuitenkaan huono! :)
Tigi Bed Head Superstar Queen For A Day 320ml n.23,30€ – Yksi varmaan Tigin myydyimmistä tuotteista. Hyvä tuote, jonka etuina on mielestäni ihana pullo ja herkullisen makea tuoksu. Ehdoton valinta Tigi-tytöille (ja -pojille).
Goldwell Volume Boost 200ml n.16,30€ – Klassikko. Tätä käytin ekassa työpaikassani todella paljon ja tämä myi itse itsensä. On Goldwellin myydyimpiä tuotteita. Erittäin hyvä tuote edelleen, mutta vuosien käytön jälkeen olen ehkä (henk.koht.) vähän kyllästynyt tähän.
Bonacure Volume Boost Perfect Foam 200ml n.14,50€ – Tämä on mun uusi ehdoton suosikki! Ihan pirun hyvä tuote. Bonacure-sarja uudistui hiljattain aika totaalisesti ja mukaan tuli joukko uusia tuotteita, muun muassa tämä ilmavuutta ja volyymia tuova vaahto. Tässä on kolme loistavaa ominaisuutta, joiden takia käytän tätä tosi paljon töissä: 1) loistava tuotteena 2) paras suihke & paras vaahto 3) tuoksu. Ai niin, ja hinta. Tämä antaa hiuksille tuuheutta ja pehmeyttä ja tuntuu aivan ihanalta. Varmasti tulen jossain vaiheessa ostamaan tätä itselleni kotiin. Suosittelen kokeilemaan!

Kaikki tuotteet ovat kampaamotuotteita. Hinnat olen katsonut paikallisen Prisman parturi-kampaamosta, joten pieniä heittoja hinnoissa voi olla ostopaikasta riippuen.

Onko mikään tuote teidän suosikkinne? Oliko tuttuja tuotteita tai tuliko uusia vaihtoehtoja? Käytättekö tyvivaahtoja?

translation // a bunch of great volume sprays

muut kuvat Google Images, paitsi Sim DS High Volume Spray
Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: