Kuukauden loppuneet: huhtikuu

Jaahas, jälleen yksi kuukausi pulkassa ja pulkka kovassa luisussa kohti kesää. Tässä kuussa sain loppumaan tällaisen satsin:

Huhtikuun loppuneiden saldo on 10 tuotetta.

Sisley Express Flower Gel, Hydrating Toning And Firming Mask (pieni näytepussi) – Tämän näytepussin sain helmikuisesta Sensaistin miitistä. Kyseessä on kosteuttava ja ihoa kimmoittava naamio. Se levitetään puhtaille kasvoille ja kaulalle, annetaan vaikuttaa (vain!?) kolme minuuttia ja painellaan pois. Itse en tykännyt lopputunteesta, mun oli pakko pestä se vielä pois. En tiedä menikö koko naamion hyöty viemäristä alas. Voisin mielelläni ostaa tätä kokonaisen tuubin ja kokeilla pidemmän aikaa, mutta: hinta on ehdoton este, valitettavasti. Tämän 60ml pakkauksen hinta oli noin 110€, ellen väärin muista. Eli juu mutta ei :)

Mádara Purifying Foam – Olen lukenut tästä todella ylistäviä arvioita. Ylistyssanojen joukossa on ollut myös pieni varoitus tuotteen tuoksusta – se kun on (luonnonkosmetiikan tavoin) aika mielenkiintoinen ja voi jakaa mielipiteitä. Tuoksu on todellakin aika mielenkiintoinen: raikas ja jotenkin hyvä, mutta tavallaan myös hieman käyneen oloinen ja multainen :D Käytin kuitenkin Purifying Foamia vähintään kerran päivässä ja huomasin pikkuhiljaa tottuvani sen tuoksuun. Puhdistustehoiltaan Purifying Foam on kyllä kehujensa arvoinen. Ihosta tulee todella puhdas ja itseasiassa hämmästyttävän pehmeä ja sileä. Tykkään todella paljon. Käytin tätä yleensä aamupesulla. Voisin ostaa uudelleen, varsinkin hyvän tarjouksen osuessa kohdalle. Muuten tässä on ehkä vähän korkea hinta, noin 16-18€.

Yves Rocher Botanical Body Scrub – Yksi ehdottomia lempikuorintojani vartalolle! Rakeena toimii aprikoosikivijauhe ja kosteuttavina ja pehmentävinä aineina cinnamosma fragransin eteerinen öljy sekä agavenmahla. Kuorinta tekee ihosta tooooodella pehmeän ja sileän – aivan ihanan. Tämä taisi olla toinen tai kolmas käyttämäni tuubi, mutta yhtään en ole ostanut itse, ne ovat aina tulleet jonkun YR:n tilauksen kaupanpäällisenä. Mutta voisin hyvin ostaakin :)

Lumene Waterproof Eye Makeup Remover – Hehkutin tätä teille jo tammikuussa ja pysyn edelleen kannassani. Tällä hetkellä jemmoissa taitaa olla kolmekin pulloa tai ainakin kaksi, kun yhden otin käyttöön. Mahtava tuote.

 Exuviance Gentle Cleansing Creme ja Soothing Toning Lotion – No niin, taas niitä Exun tuotteita, jotka muistuttelevat mua niistä kertovan jutun kirjoittamisesta – jutun, joka makaa edelleen luonnoskansiossa. Vahvasti näyttää, että sinne se jääkin :)
Exuviance on siis hoitolasarja, joka hoitaa ihoa pääasiassa hedelmähapon avulla. Tuotteet ovat todella laadukkaita ja tehokkaita, parhaan tehon saisi tietysti käyttämällä vain ja ainoastaan sarjan tuotteita (kerrankin sarja, jonka kohdalla oikeasti uskon tähän). Mulle Exu on tullut tutuksi entisen työpaikkani kautta ja jotenkin hassusti näiden tuotteiden tuoksu tuokin mieleen muistoja, fiiliksiä ja tapahtumia noilta ajoilta. Gentle Cleansing Creme on aika perus puhdistuemulsio, pehmeä iholla, ei jätä kasvoja narskuvan puhtaiksi. Ihana tuoksu ♥ Soothing Toning Lotion on todella kosteuttava ja rauhoittava kasvovesi, jonka vaikutuksen todella huomaa. Tässäkin tuoksu on niin ♥! Erittäin hoitolamainen, mutta ei tunkkaisella tai tylsällä tavalla. Ihanaihanaihana. Jos käyttäisin vain näitä, ostaisin todellakin uudestaan. Pullot ovat ehkä hintavia (noin 42€ kpl), mutta kestävät pitkään ja ovat todellakin sen arvoisia. Itse olen ottanut nämä käyttöön syyskuussa, käyttänyt kerran päivässä (iltaisin) ja ne loppuivat vasta nyt.

X-Tra Kynsilakanpoistoaine – Tämä on halpaa ja hyvää. Tämä on aika tujua ainetta, joten käsien pesemistä ja kynsinauhojen kosteuttamista ei kannata unohtaa. Tällä kynsilakanpoistoaineella lähtee kaikenlainen lakkaus, jopa se kaikista glitterisin tai paksuimmatkin hiekkalakkaukset. 200ml pullo maksaa noin 2 – 2,50€. Hamstraan tätä aina pari pulloa kun tätä osuu kohdalle. 
Yves Rocher Micellar Cleansing Water – Tällä on ns. hauska tarina. Olen saanut tämän yli kaksi vuotta sitten erään YR:n tilauksen kaupanpäällisenä. En silloin tajunnut ollenkaan mitä misellivedet ovat (enkä ilmeisesti viitsinyt googlettaakaan), joten tämä tuote jäi ihan kysymysmerkkinä odottelemaan. Vaikka en ikinä osannut ottaa tätä käyttöön, pullo pysyi mukana jopa kahden muuton ajan..! Nyt kun misellit ovat tulleet hyvin tutuiksi ja vakiinnuttaneet paikkansa meikinpoistoni ykkösvaiheessa, otin tämänkin käyttöön. Tuotteena hyvä, hoiti asiansa mutta kului harmittavan nopeasti. Käytin tätä ihan samalla tavalla kuin muitakin misellivesiä (yksi kostutettu vanulappu per ilta), mutta tämä loppui aika pian. Tuotteella on mielestäni muutenkin aika korkea hinta (13,50€), varsinkin hupenemiseensa nähden. Tuskin tulen ostamaan uudestaan, vaikka hyvä ja toimiva tuote olikin.

Exuviance Rejuvenating Treatment Masque – Jännä naamio. Hyvin geelimäinen, vihreä tuote levitetään kasvoille, annetaan kuivua (noin 15min) ja kuoritaan kokonaisena pois. Ja se lähtee todellakin kokonaisena irti ^_^ En totta puhuakseni huomannut suurta muutosta, mutta käytinkin vain pienen tuubin ja todella epäsäännöllisesti. Kasvoille jäi kyllä kiva raikas tunne. Ostaisin mielellään täysikokoisen tuubin..!

Osis Session Label Strong Hold Hairspray – Tämä on todella hyvä lakka! En tykkää ollenkaan siitä ns. tavallisesta Osiksesta, olen aikanaan ammattikoulussa saanut yliannostuksen sitä tuoksua.. mutta tästä mustan sarjan eli Session Labelin lakasta pidin tosi paljon. Siinä ei ole ollenkaan samanlaista tuoksua kuin perus-Osiksessa (mitä vähän pelkäsin) vaan kivan mieto ja ”ammattilaismainen” tuoksu. Lakassa on todella hyvä pito ja mitä parasta – superhienojakoinen suihke. Se on se tärkein asia! Paraskin lakka ”tuhoutuu”, jos sen suihke ei toimi! Tätä oli ilo käyttää ja olen töissäkin suositellut tätä asiakkaille. Tästä lakasta löytyy myös kevyempi Flexible Hold – versio ja kumpaakin saa kahta kokoa. Tämän ns. normaali koko on 300ml (n. 21-22€) ja iso pullo 500ml (n. 28€). Voisin tätä hyvinkin ostaa uudelleen.
Tuttuja tuotteita? Lemppareita, inhokkeja? :)

translation // april empties

8 vastausta artikkeliin “Kuukauden loppuneet: huhtikuu”

  1. Olisi kiva kokeilla lisääkin tuota Exuviancea! Ollaan miehen kanssa ahkerasti käytetty sitä jalkavoidetta, joka tuli Tampereen miittibägissä. Se haju on siinä kyllä vähintään mielenkiintoinen, mutta noin muuten vaikuttaa kyllä pätevältä tavaralta.

    Tykkää

    1. Mä oon kans koittanut joka ilta laittaa sitä (jalkavoidetta) ja katsoa, toimiiko se :) Sen tuoksu on tosiaan mielenkiintoinen, mutta onneksi ei jää nenään leijumaan (eri asia jos kyseessä olis käsivoide, sitten en pystyis käyttämään).

      Tykkää

  2. No tuo Lumene on ikisuosikki! YR:n misellivettä käytin yhden pullon joskus, mutta Lumenen oma on paljon parempi ja käytän nyt vaan sitä aamupuhdistukseen. Vartalokuorinta alkoi kiinnostaa, täytyy pitää mielessä!

    Tykkää

  3. Sun blogia kun lukee niin tulee pakottava tarve tuotteille, joiden olemassaoloa ei ole tiennytkään! :D No olen tuskaillut aamuisin kasvojenpuhdistuksen kanssa kun oikein mikään menetelmä ei ole tuntunut kätevältä/helpolta/luontevalta ja nyt sitten tiedän mitä tarvitsen: miselliveden! Vielä kun testaat ja kerrot aiheesta hiusöljy, että miten ja milloin (= kosteisiin? kuiviin? mitä jos ja kun käyttää muotoilutuoteita myös?) sitä käytetään niin olen (hetkisen) tyytyväinen!

    Tykkää

    1. Haha, siksi onkin olemassa sanonta ”beautybloggers made me do it” kun huomaa yhtäkkiä tarvitsevansa (tai ostaneensa..) yhtä sun toista :D Kokeilepa Garnierin misellivettä (pitäis tehdä postaus siitäkin), se on iso pullo / edullinen / tosi hyvä :) http://1.bp.blogspot.com/-TwRHzEqvNo0/Uu_31mm2CTI/AAAAAAAAAJI/gZBcj_QFR8U/s1600/Garnier_Cleansing_Micellar_Lotion_400ml_1389086279.pngHiusöljyä voi laittaa kosteisiin ja/tai kuiviin hiuksiin, ite aattelin enemmän kosteisiin. Tärkein että laittaa tosi pienen määrän! Yksi pisara yleensä riittää, pitkiin ja tosi paksuihin voi pistää sitten 2-3. Voi käyttää muotoilutuotteidenkin kans (muotoilu/viimeistelytuote sekin periaatteessa on), silloin laittaisin kosteisiin ennen föönausta (ja ennen muotovaahtoja ym) :)

      Tykkää

  4. Meidän Prismassa Xtran poistoaine maksaa itseasiassa 1,49e eli enemmän kuin hintansa väärti. ;) Ja Lumenen silmämeikin poistoaine on kyllä loistavuutta! Lorkun tyhjennettyä ostan taas sitä, vaikkakin nuo kaksi on mielestäni ihan yhtä hyviä mutta Lumenea saa isommassa purkissa. :)

    Tykkää

Jätä kommentti