Valkoinen katse

Tämän kevään meikkitrendeistä nousi yksi look ylitse muiden: valkoinen luomiväri. Lehdet ja netti olivat täynnä catwalkeilta poimittuja malleja, joille oli tehty valkoinen silmämeikki. Toisille kevyempi ja hennompi, toisille hyvinkin kirkas ja graafinen. Jokaiselle jotakin.
Itse muistan käyttäneeni yläasteella valkoista luomiväriä, jos en väärin muista niin minulla oli ainakin Max Factorin valkoinen nappi. Silloin lopputulos ei ollut ehkä sieltä parhaasta päästä, veikkaan että olen levittänyt vaahtomuoviapplikaattorilla valkoista väriä reippaasti koko liikkuvalle luomelle, ripsari perään ja menoks. Muistan olleeni 7. tai 8. luokalla, kun Britneyltä tuli sinkku ja musiikkivideo …Oops! I Did It Again. Olin (ja olen) kova Britney – fani ja rakastin tietenkin hänen jokaista lookiaan. Okei, en ehkä niin sitä punaista nahkahaalaria halunnut, mutta valkoinen meikki – yez pleaze. Olin ihan pähkinöinä, kun aikanaan ensimmäisen kerran näin tuon videon.
Nyt myöhemmin tuota …Oops! I Did It Again – musavideon meikkiä katsellessani olen todennut, että se taitaa olla enemmänkin harmaaseen taittava kuin kirkkaan valkoinen? Tai harmaalla ja valkoisella toteutettu. Vai, miltäs se teidän silmäänne näyttää?

Nyt tein meikistä vähän päivitetymmän version. Käytin luomella toki pääasiassa valkoista väriä, mutta tummensin hieman luomivakoa ja ripsirajaa eri harmaan sävyillä. Näin meikki / katse saa vähän varjoja ja moniulotteisuutta. Tein ripsirajaan mustan rajauksen. Ripsivärin lisäksi laitoin irtoripset, joilla saan silmiin lisää tehostetta eikä ”naama jää paljaaksi”. Tästä meikistä tulee aika enkelimäinen fiilis (mitä varmaan videollakin on haettu biisin mukaan..). Look ehkä pomppaisi vielä enemmän esiin, jos mun kasvot eivät olisi yhtä valkoiset kuin luomivärit ;) Eli tämä voisi toimia vielä kivemmin vähän päivettyneillä kasvoilla :)

silmät
Urban Decay Primer Potion
 Make Up Store High Tech Lighter, Stardust
Sleek MakeUp Curacao – paletti, mattavalkoinen
H&M Smoky Eyeshadows, Smoky Black (hohtava valkoinen, vaaleimmat harmaat)
Urban Decay 24/7 Glide-On Pencil, Zero
Urban Decay Skyscraper Mascara
iEnvy by Kiss Premium Eye Lashes Juicy Volume 02

kulmat
Trucco Hi-Brow Trio (tummanharmaa)
kasvot 
Garnier Optical Blur Smoothing Perfecting Primer
L’Oréal True Match Foundation, N1 Ivory
Yves Rocher Radiant Youth Corrector Pen, 01 Rosé (saatu blogin kautta)
 Jane Iredale PurePressed Base, Ivory
Viva La Diva Blush, Papparazzi

Huulista tuli vähän enemmän oranssiin taittavat, videolla ne ovat aika nudet. Olisin halunnut niihin jonkun ihan supervaalean persikan, mutta multa ei löytynyt sellaista.

Maybelline Color Sensational, 445 Mango Diamonds
Lancome Gloss In Love, 222 Fizzy Rosie

Menikö Britneystä? ;)

translation // when i was about 14-15 yrs old, i loved this white/light grey eye look that britney wore on her music video. i tried it back then, but i believe it wasn’t that good looking.. so i had to tried it again. and hey, white is the number one eye colour this spring/summer? ;)

12 vastausta artikkeliin “Valkoinen katse”

  1. Nasta tulkinta! Mä olen vähän samoilla linjoilla, mun iho on ehkä turhan vaalea kangas valkoiselle luomivärille. Mutta toisaalta, joku kunnolla valoa heijastava vaalea reilusti sisänurkkaa pitkin ylös nostettuna ihan silleensä yksinään voisi olla ihan kokeilemisen arvoinen? Ehkä. Tai ehkä ei. :D

    Tykkää

  2. Hei, minäkin olen kova Britney-fani! :)Ihan uskomatonta että tämäkin look on taas back, ja sehän näyttää taas aivan hämmästyttävän modernilta ja tuoreelta. Kaikkea saa nähdä kun vanhaksi elää. :)

    Tykkää

Jätä kommentti