Lola by Marc Jacobs

En tiedä miten hiljattain ajauduin tämän tuoksun luokse – ehkä se oli se Lolan hauska korkki ja houkutteleva violetti väri.. Pari suihkausta ranteelle, loppuilta tuoksuttelua kotona ja koukussa oltiin.

edp 30ml 54€

Olen itse todella huono kertomaan tuoksuista, osaan suurinpiirtein sanoa onko se hyvä vai huono :D Lolasta sanoisin, että se on lämmin, makea (muttei liian), pehmeä, vahva ja kuvastaa juuri pakkauksensa tummaa violettia ja mustaa väriä. Tästä tulee toisaalta vähän myös mieleen paksut villapaidat ja syksy :) Joillekin tämä voisi olla selkeä syksy/talvituoksu. Itse pidän eniten tämän tyyppisistä tuoksuista, esimerkiksi tämän vastakohdat eli kevyet vesituoksut ovat minulle ehdoton no-no.
Kopioin Marc Jacobsin sivuilta tuoksun osat:
tosin kollaasin tein omin pikkukätösin :p
Eli tuoksusta löytyy ensin latvaosasta punapippuria, päärynää ja punaista greippiä. Vähän kirpakkuutta ja makeutta. Sydänosasta löytyy pionia, ruusua ja kurjenpolvia (sukunimeä Geranium käytetään myös pelargonien nimenä, joten tässä tuoksussa voi olla sittenkin pelargonioita..?). Kimpullinen ihania kukkia kuitenkin. Tuoksun pohjalta löytyy vaniljaa (my all-time favourite), tonkapapuja ja myskiä. Erittäin ihana setti siis.

Tuoksu on todellakin sitä, mistä se on koottu: kepeitä ja hempeitä kukkasia sekä lämpimiä, juurikin niitä haluan-kietoutua-isoon-villapaitaan-teemuki-kädessä – tyyppisiä herkkuja eli vaniljaa, tonkapapuja ja myskiä :)

Kuuluuko Lola muiden suosikkeihin?

translation // i’ve been wearing this lola by marc jacobs for a while. this and just this, i lovelovelove it

kollaasin kuvat Google Images

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s