Mahtava päivä! // Blogi 3v

Tänään on kiva päivä! 
1. Blogi täyttää 3 vuotta! Kerrankin muistin tämän päivän (viime vuonna meni kokonaan ohi) ja olin sen oikein merkinnyt kalenteriin asti :D Kolme vuotta, vau. Kummasti se aika vain menee. Välillä olen ollut ihan liekeissä bloggaamisen suhteen, välillä taas on tullut notkahduksia, mutta nehän kuuluvat asiaan. Nyt mennään taas vahvasti eteenpäin puksuttaen :)

2. Lauantaivapaa, jee! Ja mulla on vielä maanantaikin vapaa, aah pitkä viikonloppu. Maanantaille olen tosi sopinut kuntosalitunnin pt:n kanssa, jos taas saisi ruhoaan liikkeelle.
3. Tänään on tiedossa taas blogimiittiä, tällä kertaa ihan kotikonnuilla eli täällä Tampereella! Paikalle on tulossa kaiketi yli 35 kauneusbloggaajaa (herranjumala mikä määrä, iski tajuntaan nyt vasta) ja meille on järjestetty koko päiväksi kaikkea ohjelmaa. Jännää! Olen ollut ihan into piukassa koko viikon :)
4. Kivaa on myös se, että Kahvia ja kosmetiikkaa – blogin Eiko istuu parhaillaan junassa (toivottavasti :D) ja saapuu meille tänään yöksi, jee :) Ehdimme toivottavasti höpötellä vähän enemmän mitä helmikuun miitissä :>
Eli kaikkea kivaa ja jännää ja hauskaa ja riemukasta luvalle tälle viikonlopulle :)(: Mitäs teille?


translation // my little blog turns 3 ♥

16 vastausta artikkeliin “Mahtava päivä! // Blogi 3v”

  1. Onneksi olkoon! Blogilista ei ole päivittänyt lauantain postauksia oikein (lauantain postaukset löytyy ”eilen päivittyneistä”, jotka on siis jo luettu), joten suuri päiväsi saattaa mennä monelta ohitse :(

    Tykkää

Jätä kommentti