Bright, bright… just so bright!

Viime viikolla postaamani neonoranssi ModelsOwnin lakka sai minut kaipaamaan vieläkin kirkkaampia kynsiä. Ehkä se on tämä kevät ja ihanan valtaisa valon määrä, joka saa haluamaan kaikkea kirkasta? Viime sunnuntaina lähdin kaupungille etsimään neonkeltaista lakkaa, josta kehitin itselleni kunnon päähänpinttymän. Seppälät, ketjuvaateliikkeet, Stockmann.. all for nothing. Pihalla alkoi satamaan ja nälkä kurnimaan vatsassa. Päätin silti vielä kävellä Sokokselle katsomaan, olisiko viimeistä päivää olevilla 3 + 1:llä enää mitään mielenkiintoista.

 Aluksi olin aika plääh – fiiliksillä (siellä järkyttävässä ihmismäärässä), kunnes bling! Silmiini osui jotain neonkeltaista. Jippii! Oli lähellä etten telonut pöydän edessä seissyttä nuorta naista hienovaraisesti rynnätessäni tuon väripilkun luokse. 
Kyseessä oli italialaisen Layla – merkin kynsilakka. Sokoksella on kokonainen pienehkö teline näitä merkin lakkoja, joista löytyy niin superkirkkaita neonvärejä, nudeja sävyjä kuin tosi kauniita pastelleja. Pullojen koko on sama kuin esimerkiksi Lumenella eli 5ml ja ne maksoivat/maksavat 5,50€ kappale.

Itse kahmin mukaani viimeiset kaksi pulloa tätä keltaista, etten vain jäisi ilman :D Lisäksi ostin yhden neonvihreän. Kotona kokeilin lakkaa kahdella tavalla: pelkästään ja valkoisen lakkauksen päälle. Valkoisen päällä se suorastaan räjähti silmille, yksinään se jäi kahdellakin kerroksella sameaksi. Valkoinen OPI Alpine Snow alle siis.
Voisin sanoa, että I ♥ Layla tätä sun väriä, mutta en todellakaan sun levittämistä. Lakka piti suorastaan henkeään pidätellen laskea kynnelle ja levittää meditointia vastaavan mielentilan saattelemana. Eli vaikeaa, joo. Lakka tuppasi todella helposti pyyhkimään valkoisen pohjan mukanaan (kaljulaikuille) tai levittäytymään muuten vain kehnosti. Kun lakkaa otti reilusti siveltimeen ja tosiaan laski kynnelle, se toimi – kohtalaisesti. Kuivumisaika oli ihan jees ja kaksi kerrosta teki kynsistä kuin pienet sormien omat huomioliivit.

Mutta jotain tapahtui ja lakka lähti poistoon jo seuraavana iltana.. Se oli liian kirkas! :D Ehkä kynteni ovat liian pitkät näin näyttävään lakkaan. Jotenkin ylikirkkaus alkoi häiritsemään minua työpäivän aikana. Ehkä neonoranssi on enemmän mun värini? Näissäkään kuvissa lakka ei ole niin kylmän keltainen, mitä pullossa. Mutta neonkeltainen, you got it :)(:
Iskeekö teihin? Tulisiko käytettyä? Tulipas tarinaa yhdestä lakasta :)
translation // my eyes.. my beautiful eyes!! (it buuuurns..)
Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s