Gimme that Fluro’ Orange

ModelsOwn Fluro’ Orange
Tein viime viikolla kynsihuollon – pastelliglitterit ovat siis nyt historiaa. En millään keksinyt mitä kynsille tekisin, joten tein vain kirkkaat geelaukset. Kaunis auringonpaiste ja upea keväinen ilma suorastaan vaativat jotain kirkasta väriä kynsille, joten kaivoin piiiiitkästä aikaa ModelsOwnin neonvärit esiin!

ModelsOwnin lakat ovat varmaan lakkakokoelmani vanhimmat lakat, niistä muistan tämän harrastukseni alkaneen. Harmi ettei Seppälä myy enää merkin lakkoja, niissä oli aika monipuolinen värivalikoima. Olen ajan myötä myynyt melkein kaikki Modelsini pois, mutta pari lakkaa on sellaista joista en luovu vaikka mikä tulisi. Yksi niistä on tämä neonoranssi Fluro’ Orange, joka on ihan mieletön väripommi.

Lakka on vieläkin juoksevaa, mutta silti pelkään että tälle käy jotain.. Kynnet oli kuitenkin hyvä lakata ja lakka kuivui tosi nopeasti. Kunnon neonlakka kuulemma kuivuu mataksi ja sen tekee tämäkin. Päälle siis kerros kirkasta päällyslakkaa!

Upeat, sähäkät, todella silmille pomppaavat – ja ennenkaikkea piristävän keväiset! Kauhea neonlakkojen himohan tästä heräsi. Mikä on sinun lempi-neonisi?

translation // amazing sunshine made me do it

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s