Keväisen raikas meikki

Aurinkoinen aamu innosti tänään tekemään hyvin keväisen meikin. Lisäksi uusi persikkainen Rimmelin Apocalips – huulimeikki odotti käyttöönottoa. Siihen sopii hyvin kaveriksi vihreä silmämeikki.

 Silmämeikkiin käytin vanhaa, aikanaan Seppälästä ostettua Bella Oggi – merkkistä 4 Touch – luomiväripalettia. Kyseessä on aika perus-halpispaletti, tämä on maksanut ehkä 2-4€. Tässä on se halpispalettien perusjuttu eli hyvin vahva tuoksu. Miksi halpisluomivärit on aina vahvasti hajustettuja? Samaa olen huomannut mm. LaFemmen luomiväreissä.

Silmämeikkiin laitoin paletin oikean reunan sävyjä. Sisänurkkaan ja kulmaluulle laitoin vasemman reunan yläkulman väriä. Rajauksen halusin pitää ohuena ja ”huomaamattomana” (musta luomiväri).
 

Huulille kokeilin pari päivää sitten ostamaani Rimmelin Apocalips – huulimeikin sävyä Luna. Apocalipsit ovat huulikiillon ja -punan yhdistelmä, lip laquer eli huulilakka näyttää lukevan pakkauksessa. Ainakin tämän vaalean Lunan kanssa huulien täytyy olla sileät ja pehmeät, pieninkin kuivuus pomppaa heti esiin. Tuote on aika nestemäistä, muttei ollenkaan tahmeaa. Superpigmenttistä ja helposti levittyvää. Katsotaan, miten tämän kanssa pärjään. Miinusta Apocalipsit ovat saaneet vähän omituisesta tuoksusta, mistä olen samaa mieltä :/ Minulla on vielä toinenkin Apocalips odottelemassa kokeilua.

Kuka muu kaivaa kevään tullessa heleämmät värit esille? :)

translation // light, fresh and colourful pastel look for spring

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s