Pastellisia glittereitä eli kynsien tilanne

 On kulunut pitkä aika siitä, kun minulla on ollut koristeelliset rakennekynnet. Tai geelaukset, mihin kategoriaan sen haluaakin laittaa. Jonkinlainen geelaushan minulla on koko ajan ollut (kesästä 2011), mutta olen liki aina pitänyt sen pelkkänä kirkkaana. Olen kuitenkin tykännyt lakata ja koristella kynsiäni, tällöin kirkas pohja on kaikista paras (ja kestävin! geelauksien päällä kynsilakka pysyy kulumatta vaikka toista viikkoa).
Viimeksi minulla oli (koristeelliset) rakennekynnet viime kesänä. Silloin teimme töissä niin paljon värikkäitä ja mustia kynsiä, että minun oli pakko saada samanlaiset. Kuten ennustinkin ja itseni tunsin, niin pari viikkoahan niitä jaksoin :D Sitten huollettiin ja tilalle tehtiin simppelimmät ranskalaiset kärjet. Nekin näkyvät tuossa samassa postauksessa.
Tämän jälkeen pidin vain kirkkaita geelauksia ja lakkasin kynsiäni paljon. Nyt sain pitkästä aikaa inspiraation rakennekynsiin ja viime viikonloppuna tein sellaiset itselleni. Ostin (vaatimattomat) 24 purkkia kynsiglittereitä, joten valinnan varaa oli taas. Päätin tehdä jo monesti hyväksi havaitsemani ”sateenkaarikynnet” eli laitoin jokaiseen sormeen eri värin. Tykkään tästä tyylistä :) Kynnet ovat ihanan värikkäät, mutta sopivan hillityt. Ja kimaltelevat toki ihanasti, ainahan kimallusta pitää olla ♥ Viimeksi minulla on ollut tämän tyyliset kynnet puolisentoista vuotta sitten.
Harmi kun ei ole sitä kuudetta sormea, sininen väri jäi nyt käyttämättä :D
Jälleen kerran on se fiilis, että kynsien lakkailu ei oikein kiinnosta. Vanhoja kynsipostauksia lukiessani tosin huomasin, että samaa olen valitellut ennenkin. Eli ohimenevä vaihe selkeästi :) Nyt minua kiinnostavat hurjasti värikkäät luomivärit ja huulimeikit, en edes jaksa katsella kynsilakkoja tällä hetkellä..! Katseeni suuntautuu aina suoraan luomivärien puolelle. Nyt onkin kiva, että kynnet ovat kuosissa eikä niistä tarvitse ”murehtia” (ennen seuraavaa huoltoa). Saas nähdä mitä sitten keksitään..! :)
Aiemmin minulla on ollut limenvihreät ja turkoosit rakennekynnet. Molemmat on tehnyt supertaitava Katri Hius- ja kynsiateljeesta, joka sijaitsee Sastamalassa. Suosittelen Katria erittäin lämpimästi.
Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: