Roomiest Rose

Saimme helmikuussa Sensaistin blogi-iltamien goodie bagissa Cliniquen hehkutetut huuli(puna)kynät eli Chubby Stickit. Näitä paksuja kyniähän tuppaa nykyisin olemaan melkein joka sarjalla, mutta Cliniquen on se aito ja alkuperäinen (myös yksi sarjan myydyimpiä tuotteita). Ns. normaali versio on nimeltään Moisturizing Lip Colour Balm ja tämä meidän bagista löytynyt sen intensiivisempi versio Intense Moisturizing Lip Colour Balm. Saimme kaikki saman sävyn 06 Roomiest Rose, jonka uskonkin sopivan hyvin jokaiselle.
Nämä Chubby Stickit ovat ihania! Olen aina halunnut kokeilla näitä, mutta en ole ikinä tullut ostaneeksi. Olen ihastunut tähän kynääni täysin ja se kulkeekin vakkarina nykyään laukussani. Kiitos Mari tästä, loistava valinta!
Puna tuntuu pehmeältä ja kosteuttavalta huulilla – kuin huulirasvalta –  mutta ei karkaile reunojen yli (en käytä minkäänlaista huulipunan pohjustajaa). Välillä laitan myös samansävyistä huulikiiltoa kynän päälle, väristä tulee oikein raikas ja kesäinen. Roomiest Rosessa itsessään on myös keyesti kiiltoa ja pienen pientä shimmeriä. Chubby Stick on jotenkin niin suloinen ulkomuodoltaan, että tämän kaivaa aina mielellään laukusta :)
 Huomaan nykyään käyväni usein silittelemässä näitä muhkukyniä… Nyt mielenkiinnolla testailen, että kuinka kauan tämä kynä esimerkiksi kestää käytössä. Chubby Stickien hinta pyörii 22-23€ paikkeilla.
Näihin tulee hirveä himo!
translation // my first but not last chubby stick from clinique – gotta have them all!?
kaksi viimeistä kuvaa kynistä Nitrolicious.com
Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s