Ostohyvitys – mikä loistava keksintö!

Olette varmasti lukeneet monesta blogista Ostohyvitys.fi – palvelusta? Kyseessähän on palvelu, jonka kautta tilaamalla tietyistä nettikaupoista voit saada rahaa takaisin. Kuulostaako liian hyvältä ollakseen totta? Sain yhteistyötarjouksen kyseiseltä firmalta ja pääsin kokeilemaan, kuinka homma tosissaan toimii :)

Ensimmäisenä kirjauduin Ostohyvityksen sivuille – teidän kannattaa kirjautua kampanjasivuni kautta, tällöin saatte jo heti aluksi 5€ alkubonuksen. Kirjautuminen on ilmaista. Seuraavaksi vain selailemaan yli 460 nettikaupan listaa. Omia suosikkejani löytyi yllättävän monia, kuten FeelUnique, Yves Rocher, Hyvinvoinnin tavaratalo, LookFantastic, Akateeminen Kirjakauppa, Mulletoi.com, Sokoksen verkkokauppa, The Body Shop jne.. Nettikauppojen listan löytää Ostohyvityksen sivuilta ja sieltä löytyy melkein kaikkea maan ja taivaan väliltä.

Päätin tehdä tilauksen LookFantasticiin. Tärkeintä on, että valitsee haluamansa nettikaupan nimenomaan Ostohyvityksen sivuilta ja pitää sivuston auki välilehdessä – näin tilaus menee Ostohyvityksen kautta ja bonukset kirjautuvat tilillesi. Tein tilauksen normaalisti ja maksoin sen PayPalin kautta. Tilauksen ja bonusten kirjautuminen kestää hetken – parista minuutista pariin päivään. Itselläni bonukset näkyivät seuraavana päivänä. Tästä tulee myös ilmoitus sähköpostiin. LookFantasticin tilaukseni loppusumma oli 125,97€, bonus 3,50% ja takaisin maksettu summa 4,41€. Hyvitykset maksetaan takaisin suoraan omalle pankkitilille, kun niitä on kertynyt vähintään 15€ verran.

Tilasin nähtävästi vain Benefitiä ja yhden Tigin :D Huutelin keskusteluryhmässämme, että mitä suosikkituotteita kosmetiikkabloggareilla on mm. Benefitiltä ja Erase Paste sai niin paljon kehuja, että se oli pakko laittaa tilaukseen. Puikkomaista Stay Flawless 15-Hour Primer – pohjustajaa olen halunnut jo pitkään kokeilla. Silmämeikinpohjustaja oli hieman kokeiluluontoinen ostos, samoin (tosin tarpeeseen tuleva) Eye Bright – valokynä. Tigin Colour Goddess – hoitoaine tuoksuu niin herkulliselle, että se oli p-a-k-k-o saada.

Itse olen ollut jo vuosia nettikauppojen suurkuluttaja ja melkein harmi, että tällainen palvelu on keksitty vasta hiljattain! Olisin tienannut varmaan kunnon summia aikanaan tämän palvelun avulla :D Aion ainakin jatkossa tehdä ostokset Ostohyvityksen kautta.. aina se pienikin summa on kotiin päin :)

Oletteko te kokeilleet Ostohyvitystä? 

kaksi ensimmäistä kuvaa Google Images, tuotteiden kuvat LookFantastic.com
Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s