Nipullinen silmämeikkejä vol. 2

Lisää silmämeikkejä! Ensimmäisenä ihanaa (kulta)persikkaa Inglotilta, pearl 407 ♥ Ulkonurkissa on vähän tummennuksena pearl 405:sta, mutta se häivyttyy kuvissa.
 Tämä seuraava oli vähän kokeilutyyppinen juttu. Meikistä tuli hieman liiankin hohtava, ehkä alaluomet olisi pitänyt jättää meikkaamatta? Tai sitten tämä toimisi paremmin mattana (mikä ihme on tämä mattavärien himoni??). Luomilla kolmeakin eri vihreää Coastal Scentsin 88 Shimmer Palettesta.
Sleek MakeUpin The Original – paletilla tulee meikattua melkein kerran viikossa (näillä luomivärimäärillä se on aika usein..).  Paletissa on kauniita, helppoja ja upean hohtavia sävyjä. Tässä olen käyttänyt vaaleanpunaista, kylmää violettia ja tummahkoa kuparia.
Lempparia?
translation // more eye makeup’s

13 vastausta artikkeliin “Nipullinen silmämeikkejä vol. 2”

  1. Oih! Viimeinen Sleek-meikki on erityisen onnistunut ja tykkään siitä tosi paljon. Myös vaaleanvihreä on kiva, mutta se on hivenen kuultava makuuni, just se mattavihreä olis voinut olla hyvä lisä, jonka päälle hohtavia luomivärejä. Tähän aikaan vuodesta silmät vuotaa niin solkenaan, etten edes yritä meikata alaluomen ulkonurkkaa.

    Tykkää

  2. Lila-vaaleanpunertava ja persikkainen silmämeikki ovat ihania, mutta pakko myöntää että tuo limensävyinen pomppasi eniten silmään! :) Kaikkia voisin kokeilla, ja olen itse asiassa joskus tehnytkin aika samansävyisen lime-silmämeikin, mutta siitä on kyllä jo pari vuotta. Uskaltaisikohan kokeilla tänä keväänä uudelleen?! ;) Persikan sävyjä tulen ainakin tänä keväänä hyödyntämään silmämeikissä ja myös poskipunissa :)Linkitän vielä loppuun oman kauneusblogini, jotta kauneudesta kiinnostuneet uudet lukijat löytäisivät paremmin perille :) http://beauty-highlights.blogspot.fi/

    Tykkää

Jätä kommentti