Ei oo mitään.

KC Professional No Nothing
Syksyllä huomasin, että hiuspohjani on selkeästi alkanut herkistymään. En tiedä mikä sen ”laukaisi”, mutta yhdistin sen mielessäni kahteen asiaan: leikkautin lyhyen hiusmallin, jota muotoilin ja täten pesin joka päivä ja se Tigin Masterpiece-lakka. Masterpiecehän on reilusti hajustettu ja veikkaisin ehkä muutenkin jo herkän hiuspohjani reagoineen siihen vielä lisää. Oireinani oli kutinaa sekä kiristävä ja ärtynyt fiilis hiuspohjassa. Hiuksia pestessä ja harjatessa oikein tunsi, että hiuspohja on todella herkkä. 
Aloinkin pesemään hiuksia vähän harvemmin, tosin minun muotoilutottumuksieni ja muotoilutuotteiden takia tämä tarkoitti joka toinen päivä pesemistä. Lisäksi aloin kiinnittämään huomiota muotoilu- ja pesutuotteisiini. Ensimmäisenä laitoin Masterpiecen jäähylle. Sitten ostin uusia hiustuotteita: hajusteettoman hiuslakan, shampoon, hoitoaineen ja hiuspohjaan laitettavan, sitä rauhoittavan kosteusgeelin (Cutrin Bio+ Balance Moisturizer, noin 12€).

Tuotteiksi valitsin kotimaisen KC Professionalin eli tutummin KC:n No Nothing – sarjan tuotteet. No Nothing on KC:n uudehko sarja, johon kuuluu sekä pesu- että muotoilutuotteita. Minuun vetosi No Nothing – tuotteissa pullojen simppeli & suloinen desing, Allergia- ja astmaliiton hyväksyntä sekä kieltämättä myös kukkaroystävällinen hinta. Lisäksi olen aiemmin työskennellyt paljon KC:n tuotteiden parissa ja todennut ne hyviksi ja toimiviksi. Pidän myös firmasta itsestään ja kannatan mielelläni heidän toimintaansa.

Ostin Very Sensitive Moisture – shampoon ja hoitoaineen (á 300ml 9,90€ / kpl) sekä Super Strong – hiuslakan (300ml 11,90€). Tuotteissa ei ole hajusteita, parabeeneja eikä väriaineita.

Very Sensitive Moisture Shampoo yllätti minut täysin! Todella hyvä! Vähän jännityksellä odotin, että tämä on varmasti kamalaa, raaka-aineille haisevaa litkua (minulla kun on vähän huonoja kokemuksia hajusteettomasta SIM Sensitiven System 4-sarjan tuotteista.. tai siis suomeksi sanottuna inhoan niitä, varsinkin sitä hajua burrr). Mutta tämä shampoo olikin paksua, erittäin hyvin vaahtoutuvaa ja mikä ihaninta – ei minkään tuoksuista! Myyjä varoitteli, että tässä voisi sitten ne raaka-aineet tuoksua (kuten hajusteettomissa tuotteissa monesti on tapana, kirj. huom. tapaus System4), mutta minä en haista yhtään mitään. Shampoo pesee hiukset pehmeiksi eikä liian natiseviksi.

Very Sensitive Moisture Conditioner on myös paksua ja oikeasti täysin tuoksutonta. Levittyy hyvin hiuksiin ja tätä uskallan hieroa jopa hiuspohjaan asti. Jätti hiukset pehmeiksi ja selvitti ne hyvin. Ei kuitenkaan tuntunut liian raskaalta. Hoitoaineiden kohdalla harmittelen kun minulla ei ole pitkiä hiuksia, saisi oikeasti todeta eri hoitsikoiden tehot ja toimivuuden :)

Yllätyin näistä molemmista todella positiivisesti. Varmasti tulen ostamaan näitä uudestaan. Ihanaa kun on oikeasti toimiva tuote ja kaunis pakkaus samassa :D Näitä katselee ilolla kylpyhuoneessaan.

Hui mikä kuva!
Very Sensitive & Super Strong – lakkaa minulla on itseasiassa menossa jo toinen pullo (missä jättikoko?). Tästä löytyy valkoisella korkilla myös hieman kevyempi Strong – versio, mutta minullehan mikään lakka ei ole liian vahvaa.. siksi minulle siis mustakorkkinen. Vaikka pidänkin tuoksuista, suosin silti mielummin töissäkin hajusteetonta lakkaa. On kiva, kun ympärillä (ja kylppärissä) ei leijaile valtava tuoksupilvi mun jälkeeni.. (vaikka siitä Masterpiecestä tykkäsinkin). 

Linkitän tähän vielä KC:n omat sivut pesutuotteista ja muotoilutuotteista, suosittelen tutustumista. Voisin seuraavaksi kokeilla vaikka värjättyjen hiusten Color – pesutuotteita ja muotoilutuotteista Multisprayta. Ainakin hiuskosmetiikan ostaminen tulee jatkossa olemaan helppoa, aina vain hajusteettomien tuotteiden luokse. Voin sitten suosiolla sekoilla siellä meikkien puolella :D

Onko No Nothing teille tuttu?

translation // no nothing products are perfect for my sensitive scalp

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s