Hieman hailakat pionit

Lumene Gloss & Care 13 Pionimeri

Tämä on sellainen ns. pikalakka. Pikalakalla tarkoitan vaaleaa, maitomaista (eli läpikuultavaa :P) cremelakkaa, jolla voi tehdä pikaisen, siistin lakkauksen vaikka yhdellä kerroksella. Toinen hyvä luottolakkani on OPIn Bubble Bath, joka on pelastanut monet kiireiset illat tai aamut, kun kynsille on saatava joku lakka, mutta aikaa ei ole kuin ehkä yhden kerroksen kuivatteluun. Tällainen vaalea, kevyt lakka tekee kynnelle kiillon ja kauniin, raikkaan sävyn ja ikäänkuin freesaa kynnet huolitelluiksi. Nämä lakat sopivat myös täydellisesti glitter sandwich – lakkauksiin.

Saatatte huomata, että kynsiin on tullut terävämpää muotoa. Oon tällä hetkellä kovin ihastunut mantelin- ja stiletinmallisiin kynsiin. Ne tekevät sormista jotenkin sirommat näköiset. Välillä tekee oikein pahaa katsella jotain vanhempia kynsikuviani ja lapiokynsiäni :P

Näissä kuvissa lakkaa on kuusi kerrosta ja lopputulos jää silti hiukan (kärjistä) läpikuultavaksi – ei ainakaan niin peittäväksi, kuin toivoin. Totesin myös, että viides ja kuudes kerros eivät juuri eroa toisistaan. Itselläni on vähän vajausta vaaleanpunaisten lakkojen kohdalla. Pinkkejä kyllä löytyy, mutta vaaleanpunaisia ei nimeksikään..! Tämäkään Lumenen lakka ei ihan täyttänyt odotuksiani, mutta lähelle päästiin :)

Koristukseksi laitoin kovasti silmäni miellyttävät tyviglitterit. Kai tälle jo termi pitää olla, hah :)  Kultaglitterinä pitkästä aikaa keväällä saamaani Wet’N’Wildin Fergie – sarjan lakkaa Glamorous (ei aina sitä Gina Tricotin rosekultaa ;) ). Lakka on tosi suloista, mutta myös hieman työläs levittää – lakka on kovin lirua ja isompia glittereitä saa hieman kalastella sudilla kynsille. Kokeilin sitä myös kerroksen verran peukalon kynnelle ja toimiihan se siinäkin, varsinkin vaaleanpunaisen kanssa.

Tykkäsittekö te?

translation // sweet and sparkly. always has to be sparkly

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s