Synonyymi sanalle kätevä

Maybelline Express Remover – kynsilakanpoistoaine
Maybelline taisi ensimmäisenä tuoda markkinoille dip in – kynsilakanpoistoainepurkit, jonka jälkeen näitä on tullut muiltakin merkeiltä. Enkä ihmettele.. tämä on nimittäin nykyään itselleni aivan korvaamaton tuote!

Kyseessähän on purkki, jonka sisällä on vaahtomuovia (?) ja kynsilakanpoistoainetta. Sormi dipataan purkkiin, odotetaan hetki, pyöräytetään vaahtomuovia vasten ja tataa! Lakka on irronnut.

Mä olin tietysti aluksi tosi skeptinen tän suhteen, ”ei varmana voi toimia”, mutta kuinkas kävikään – olen ihan rakastunut ja koukuttunut tähän.

Lakan irtoamiseen vaikuttaa toki moni asia: kuinka monta kerrosta lakkaa on, millaista lakkaa se on: creme lähtee tottakai nopeammin ja helpommin kuin paksu glitter, hiekkalakat ovat jostain tästä välistä, onko koristeita jne. Mutta kaikkeen on keinonsa. Cremelakka on helppo poistaa: kerrosten määrä on suorassa suhteessa ”purkissamuhittamisaikaan”. Glitteriset kynnet vaativat vähän pidempää hauduttamista ja lopuksi poistan glitterit kynneltä vielä lakanpoistoaineella ja vanulapulla. Tällöin glitterit ovat yleensä jo sen verran pehmenneet, että ne tarvitsee vain vanulla pyöräyttää pois kynneltä.

Olen lukenut, että joillain purkki on kuivunut liian nopeasti. Olen käyttänyt omaani nyt reilun kuukauden päivät ja se on edelleen märkä. Vaahtomuovin hajoamista koitan estää sillä, että kovin glitterisiä kynsiä en pyörittele purkissa, vaan poistan glitterit sitten käsin. Mulle se ei ole tuottanut lisävaivaa :) Purkilla lakkojen poistaminen on niin kätevää, helppoa ja siistiä. Onnistuu vaikka telkkaria katsoessa, tietokoneella ollessa, aamukahvia ja Aamulehteä lukiessa.. (kaikki testattu). Jotenkin miellän tämän myös siistimmäksi kuin normaalin lakanpoiston (vaikkei sekään ole mulle mikään ongelma, muuten ei ehkä kannattaisi olla ”kynsibloggari” :P ), kun ei tarvitse käsitellä vanulappuja ym. Tässä tuotteessa kun poistoaine ja vaahtomuovi ovat siististi pullossa. Vaikka olen käyttänyt pulloa nyt reilun kuukauden ja ihan kaiken väristen lakkojen poistoon, ei neste ole vielä ainakaan niin värjäytynyttä, että se haittaisi eli väriä ei tartu pullosta kynsiin / kynsinauhoihin.

Purkki maksaa ostopaikasta riippuen 7-10euroa (yleisemmin 7-8euron välissä) eikä se mielestäni ole liian kova hinta, kunhan tuote pysyy toimivana eli ei kuivu ennen aikojaan. Itselläni tämä on ainakin toiminut lupausten (ja realististen odotusten) mukaan ja tulen ostamaan kyllä uuden purkin, kun tämä loppuu.

Oletteko kokeilleet? Millaisia kokemuksia teillä on?

translation // this is soooo good..!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s