FOTD: täälläkin kokeillaan karpaloa

Syksyisin aina kaipaan murretumpia sävyjä meikkiin ja alan hieman vierastamaan niitä kirkkaimpia sävyjä. Viime aikoina sekä Duvessa (One of Beauty’s Daughters) ja Heidi B (Mustaa Kajalia) ovat rokanneet karpalonpunaisella luomivärillä maustettuja silmämeikkejä ja sain niistä inspiraatiota kokeilla väriä itsekin.
Ja tykkäsin! Heti levittäessäni murretun punaista luomiväriä totesin, että se jos mikä on paras vihreiden silmien korostaja :) Kaikki (silmä)meikin värit ovat Coastal Scents’in 88 Ultra Shimmer Palette’sta.

Varsinkin tässä viimeisessä kuvassa mun silmät näyttää ihmeellisen vihreiltä :) Tällainen karpaloinen meikki on mukavan syksyisempi kuin kovin kirkas violetti meikki – eli kivaa vaihtelua!

Oletteko te testanneet karpalonpunaista silmämeikkiä?

translation // cranberry red works great with my green eyes

16 vastausta artikkeliin “FOTD: täälläkin kokeillaan karpaloa”

  1. No en ole, koska punertavat sävyt saavat minut mukamas niin sairaan näköiseksi. o.O Mutta Duvessa ja Heidi ovat kyllä kovasti inspiroineet, samoin Päivi ja nyt sitten sinäkin, että pakko se on varmaan yrittää uskaltaa itsekin kokeilla. ;-) Näyttää kyllä nätiltä!

    Tykkää

    1. MACin Cranberry taitaa olla yks aika suosittu, mutta onneks tosiaan dupeja löytyy..! Täytyykin kaupoilla alkaa pitämään silmällä (eh eh, aamun puujalka) karpaloisia luomivärejä :) (Ihan kuin niitä himotuksia tarttis taas lisää..! :D )

      Tykkää

  2. Silmämeikissä ei ole tullut testattua mutta huulilla kylläkin :) En omista ollenkaan karpalonsävyisiä luomivärejä joten täytyy rueta katselemaan jos kaupassa kävelisi vastaan sopiva yksilö.hannamariahttp://hannamariav.blogspot.fi/

    Tykkää

Jätä kommentti