Masterpiece

Tigi Masterpiece, ehdottomasti yksi maailman parhaista hiuslakoista. Miksi?
1. Pito. Voin luottaa siihen, että hiukset pysyvät huoletta koko päivän juuri siinä asennossa, mihin olen ne aamulla muotoillut. Tukkaa ei tarvitse päivän mittaan korjailla ja se on illallakin vielä muodossaan. Myöskään tuuli ei tuiverra tukkaa ja kampaus pysyy paikoillaan.
2. Riittoisuus. Tämä kohta viittaa myös hieman edelliseen. Lakassa on sen verran kova pito, että sitä ei tarvitse laittaa puolta pulloa kerrallaan saadakseen kampauksen pysymään ojossa. Niin sanottu normaali määrä riittää.
3. Kiilto. Masterpiece antaa ihan loistavan kiillon hiuksille! Turhaan tämän nimi ei ole Massive Shine Hairspray. Upea niin lyhyessä tukassa kuin varsinkin (kihara)kampauksissa.
4. Peseminen. Selvin ero halpislakkoihin verrattuna on se, että Masterpiece ei kerry hiukseen. Se on helppo pestä pois: pää vaan suihkun alle ja lakka ikään kuin sulaa hiuksesta pois. Sen jälkeen toki normaali shampoopesu :) Olen huomannut monesta halvemmasta lakasta, että ne kertyvät hiukseen ja jäävät sellaiseksi harmaaksi ”hartsiksi” hiuksen pintaan, joka ei lähde edes harjaamalla pois. Harmillisinta kun tunnet sen hiuksessa vielä pesu(je)n jälkeenkin :(

5. Tuoksu. Jakaa mielipiteet – toiset rakastavat, toiset ovat saaneet yliannostuksen. Itse (arvatenkin) kuulun ensimmäisten joukkoon. Tigin nettisivujen mukaan tuoksu on muuten tropical berry.

Kampaamoissa Masterpiecen hinta liikkuu 16-23 euron välillä. Suosittelen ehdottomasti, laatulakka!

Kenen muun suosikki tai mitä mielipiteitä?

translation // one of the best hairsprays in the world

kuva Google Images
Mainokset

2 vastausta artikkeliin “Masterpiece”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s