Wet’N’Wild Fergie Collection ”Turn Up The Volume” Mascara

Sain vuoden alussa paketin Wet’N’Wildin Fergie Centre Stage Collection – kokoelman meikkejä. Paketista löytyi myös tämä Turn Up The Volume – ripsiväri (musta Big Girls Don’t Cry), jonka otin käyttöön jokunen viikko sitten.
Ripsivärin kokeilua ovat pitkittäneet sekä alkuvuodesta olleet ripsipidennykset että muut käytössä olleet ripsivärit. Nyt vihdoinkin pääsin tutustumaan tähän meikkilaatikossa mua odottaneeseen tuotteeseen.
Ripsiväri lupaa tottakai megalomaanista tuuheutta (omalla suomennoksellani :D) ilman paakkuja. Harja ja itse pakkaus eli väriputkilo ovat pakkauksessa erikseen, väriputkilo suljettuna korkilla. Eli korkki pois ja harjaosa paikalleen.

Pakkaus olikin yllättävän pitkä! Massaa putkilossa on kuitenkin ”vain” 8ml. Tuotteen harja on malliltaan kaareva. Miten tämän sitten kuvailisi..? Sivusta vino ja edestä päin katsottuna kupera? :) Sellainen perusharja, jolla ripset saa taivutettua.

Mutta sitten ongelmaan. Siis alkutilannehan vaikuttaa ihanteelliselta, mutta mites tositoimissa? En tiedä, onko kyseessä maanantaikappale vai mitä, mutta ripsiväri on todella kuiva. Siis todellakin. Eihän tällainen pakkauksessaan avaamattomana ollut ripsari voi itsestään kuivua? En saa tällä massaa ripsiin, vaikka miten yrittäisin ja siksakkaisin massaa ripsiin. Massaa tulee harjaankin aika kuivakkaasti. (Yksi plussa tässä on: klimppaantuneita ripsiä ei tule väkisinkään :D ) Viitisen kertaa taistelin tämän kanssa, kunnes päätin suosiolla luovuttaa – ripsari lensi roskiin.

Ehkä omassani oli jotain häikkää, mutta en silti lähtisi ostamaan tätä uudestaan kokeillakseni, josko tuote toimisi. Valitettavasti tämän perusteella en kovin hehkuttavia arvosteluja voi tästä ripsarista antaa.

Onko kellään muulla tätä ja onko tämä teillä toiminut??

translation // wnw fergie mascara: …. not my cup of tea

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s