Parhaita punaisia

Kun toissapäivänä ohimennen puhuttiin punaisista kynsistä, niin jatketaan nyt juttua vähän enemmän. Kaivelin omia kynsilakkalaatikoitani ja keräsin tähän omat, hyväksi toteamani punaiset.
 OPI I’m Not Really A Waitress
IsaDora 743 Orient Express
China Glaze Ruby Pumps
Ciaté Boudoir 034
Wet’N’Wild I Red A Good Book
Lumene 14 Tule Luokseni
Nämä kaikki ovat creme-lakkoja. Ciatéssa on paksu koostumus, peittää melkein jo ensimmäisellä kerroksella. Suti on aika perusluokkaa. Wettiksessä on hyvä sivellin: leveä ja päästään hieman pyöristetty. Lakka on hieman juoksevaa mutta pigmenttistä. Lumenessa on samanlainen sivellin, yllättävänkin leveä näin pieneen pulloon. Lakka on erinomaista, peittää todella hyvin ja kuivuu nopeasti kiiltäväksi.
Näissä lakoissa on mukana sitä jotain. China Glazen Ruby Pumps ja OPI:n I’m Not Really A Waitress taitavat olla sellaisia must have – sävyjä enkä ihmettele miksi. Todella kauniita molemmat. OPI on ”tavallista” punaista lakkaa vähän tummempi ja China Glaze on täynnä punaista glitteriä. Monen kynsilakkadiggarin valinta joulun lakaksi ;) IsaDorassa on kaunis kullan hohto sekä merkille ominainen huippuhyvä sivellin.
Mikä on teidän lemppari punainen lakkanne? Löytyykö joku näistä vai joku ihan muu?
translation // my reds – all perfect

7 vastausta artikkeliin “Parhaita punaisia”

  1. Minulla on tänään tuota IsaDoraa, se on aivan upea! Tuo vain värillään heti joulun mieleen. :) Mutta syyskuussahan on jo sallittua aloittaa joulun odotus. Parin kuukauden kuluttua sitten Ruby Pumpsit kehiin, sitä pitäisikin hankkia back up -pullo.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s