In with the new, out with the old

Käytän hiustenmuotoilussa paljon muotoilusuihkeita. Pääasiassa suoristusrautojen alla, mutta välillä föönatessäni myös siinä. Hyviä suihkeita on paljon, mutta nyt olen tykästynyt Four Reasons – sarjan suihkeisiin. Sain juuri käytettyä loppuun pullon Heat Styler’ia ja meinasinkin jo ostaa tilalle uuden (tosi harvinaista minulle, yleensä en osta mitään samanlaista vaan haluan aina kokeilla jotain uutta), kunnes tulin toisiin aatoksiin. 
Four Reasonsiin on tullut suht hiljattain uusi muotoilusuihke, Cristal Styling Mist. Ollako tämä vähän vastine Wellan Crystal Styler – suihkeelle..? Tykkäsin siitä aikanaan tosi paljon, joten riemuissani ostin Four Reasonsin Cristalin.

Toimii hyvin asiassaan eli antaa hiuksille kiiltoa, lämpösuojan ja jättää ne ilmaviksi ja kevyiksi. Heat Styler jättikin hiukset ehkä vähän karheammiksi. 

Suihkeet ovat muuten tosi riittoisia, Heat Styler kesti minulla monta kuukautta. Hintaa suihkeilla on 10,90€ (kampaamoissa, joissain muissa isommissa jälleenmyyntipaikoissa hinta voi vaihdella 11,50 – 12,90€ välillä).
Oletteko te kokeilleet?
translation // two my favourites for heat styling my hair
Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s