Jane Iredale PurePressed EyeShadows – luomivärit

Tänään hieman esittelyä Jane Iredale – sarjan sololuomiväreistä eli PurePressed EyeShadows’eista.

Sävyjä löytyy 33 kappaletta, tähän valitsin tämän hetken lempisävyni. Nudella linjalla mennään :) Nämä ovat muuten testeripakkauksissa, myyntikappaleet asiakaille ovat paljon kauniimmissa rasioissa.

 Luomiväreistä löytyy tietenkin sekä mattaa että shimmeriä. (Myös glitterisiä värejä löytyy, mutta ne on sijoitettu useampien sävyjen paletteihin.) Tässä yksi suosikeistani, Peach Sherbet (shimmer):

Parhaimpia sävyjä ovat mielestäni Supernova (ylhäällä), Dawn (oikealla) ja Allure (vasemmalla). Kaikki ovat shimmereitä.

Mattasävyistä lempparini ovat Double Espresso (tumma ruskea vasemmalla ylhäällä), Cappuccino (oikealla ylhäällä) sekä alarivin oikealla oleva Taupe. Vasemmalla alareunassa oleva Wink on erinomainen vaalea shimmer silmän sisänurkan korostukseen.

Värit ovat pigmenttisiä (eli samanlaisia kuin napeissa), pehmeitä ja hyvälaatuisia. Helppoja levittää vaikka sormin. Pienenä miinuksena mielestäni hinta: solot maksavat 27€ kappaleelta.

Löytyykö keltään Janen luomivärejä?

translation // bunch of my favourite solo eyeshadows from jane iredale
Mainokset

5 vastausta artikkeliin “Jane Iredale PurePressed EyeShadows – luomivärit”

  1. Eipä ole meikäläisellä mitään Jane Iredalea. Kiinnostuskerroin on kyllä ollut melko korkealla viime aikoina, varsinkin merkin meikkipohjat ovat herättäneet kovastikin mielenkiintoa.

    Tykkää

    1. Niin munkin :) Onneks vastaavia ja hyviä sävyjä löytyy edullisemmiltakin merkeiltä. Nuo olivat vain kuvauslainassa mulla, arvatenkaan mulla ei todellakaan olisi varaa noin moneen 27e luomiväriin..! :D (enkä ihan rehellisesti sanottuna kyllä maksaisikaan 27 euroa yhdestä napista, koska kuten sanoin että vastaavaa löytyy edullisemminkin :) )

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s