Wet’N’Wild – iltamat Tampereella

Olin lauantaina ystäväni Tiinan kanssa Wet’N’Wildin Fergie Center Stage – meikkien lanseeraustilaisuudessa. Paikkana oli Tampereen Fat Lady – yökerho. Meitä oli loppupeleissä viiden hengen seurue, treffasimme nimittäin ennen bileitä myös Nekun, Elisan ja mystisen greencorbien kanssa ;)

Ensimmäisenä sisälle tultuamme osuimmekin Wettiksen ”osastolle”, jossa sai meikkejä, otettua kuvia itsestään WNW:n Facebook – sivuille sekä tutustuttua sarjan meikkeihin. Kävin tsekkaamassa Fergie – meikit jo edellisenä päivänä Seppälässä, mutta oli kiva kun tuotteita pystyi tarkastelemaan vielä paremmin. Toki yökerhon valot eivät olleet ehkä otollisimmat tähän hommaan :P

Mukana oli myös Wettiksen muita meikkejä, kuten muutamia luomiväripaletteja ja kasvomeikkejä. 

Fergie – paletit vasemmalta oikealle: Maledives Sky, Desert Festival ja Metropolitan Nights. Sivummalla pyöri vielä yksi tummien sävyjen paletti, olisiko ollut Dutchess Lounge? Takana näkyy myös sarjan The Reflect Shimmer Palettes – hohtopuutereita. Ne ovatkin mielestäni kokoelman mielenkiintoisemmat tuotteet, varsinkin se vaaleampi eli Rose Champagne Glow (näkyy tuon keskimmäisen luomiväripaletin kannen läpi).

Luomiväripalettien ja hohtopuutereiden hinnat ovat molemmat 9,95€ / kpl.

Bileitä varten oli tehty myös oma drinkkilista. Join kaksi Fergielicious – drinkkiä ja olivat todella nameja! Ehkä turhankin makeita, ei näitä koko iltaa kumoaisi mutta pari meni – kuten Elisa sanoi, karkin sijasta :)

Ilta oli todella kiva ja oli ihana nähdä kanssabloggaajia. Nekun kanssa olemmekin tavanneet kerran jo viime vuoden puolella, oli todella kiva nähdä uudestaan! Lisäksi on aina superkiva tavata uusia ihmisiä (ja bloggaajia), kiitos siis Elisa ja greencorbie!

Sata ensimmäistä naisvierasta saivat ovelta pienen lahjan, joka sisälsi tietysti kokoelman meikkituotteen, tässä tapauksessa huulipunan. Vertailimmekin heti pöydässä sävyjämme. Mä sain tosi nuden sävyn Fergie Daily, kun taas muut taisivat saada vaaleanpinkin V.I.Pink’in? Lisäksi illan mittaan Wettiksen tyypit jakoivat sarjan kynsilakkoja vähän ympäri yökerhoa ja meillekin niitä siunaantui – Tiinalle peräti kaksin kappalein :)

Tässä Tiinan illan saalis:

Velvet Lounge // Flossy Flossy // V.I.Pink

Mulla oli tietysti illan teeman mukaisesti Fergietä meikissä, nimittäin aikaisemmin blogin kautta saamani sarjan Ferguson Crest Cabernet – punaa (oikealla) :) Paritin sen OPI’n Pamplona Purple – lakan kanssa. Bileistä sain siis tuon nuden Fergie Daily – punan ja kultahippuisen Glamorous – lakan:

Vaikka tämä tilaisuus oli kaikille avoin (ei siis mikään blogitapahtuma), sai tämä silti mut toivomaan, että voi että kun blogijuttuja olisi enemmänkin Tampereella! Miten tuon oman ruhon raahaaminen Hesaan (missä kaikki useimmiten on) onkin muka aina niin kauhea urakka :)

Oletteko te jo hankkineet jotain Fergie – kokoelmasta?

translation // i had a wonderful night last saturday: wet’n’wild fergie centerstage party at fat lady nightclub!

Advertisement

8 vastausta artikkeliin “Wet’N’Wild – iltamat Tampereella”

  1. Oi tuo Glamorous on ihana!Ja kyllä, ehdottomasti lisää blogitapahtumia Tampereelle! Oli aivan mahtavaa nähdä teitä ja kumota pari Fergilicious-drinksua yhdessä :)Mä taas käyn välillä Hesassakin blogitapahtumissa, ongelmana vaan on se miten saan niistä kirjoitettua :D Tuntuu, että näitä tapahtumajuttuja oikeen kasaantuu, kun en Glitter-iltamastakaan ole vielä kirjoittanut.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: