Katy Perry Lashes by Eylure

Piti vappuna laittaa irtoripset (ripsipidennykseni on tippuneet jo ajat sitten, nyyh..), mutta paikallisen Seppälän valikoimat olivat aika rajalliset. Kaikki ripset oli omituisen harvoja, ristikkäisiä, liian pitkiä tai timanttikoristeisia. Missä ihan perus-irtoripset? Ainoat mua miellyttävät olivat nämä, jopa vähän hupsunkin höyhenmäiset Katy Perry by Eylure – ripset (8,95€).
Ajattelin, että eivätpä nuo niin pahat ole, varsinkin kun on vappu kyseessä. Ripset kuitenkin aina hämäävät pakkauksessa: monet ripset (kuten nämäkin) näyttävät paketissa sopivilta, mutta silmissä ovat yllättävänkin pitkät / näyttävät. Mallasin näitä ilman liimaa silmiin ja totesin, että juuei. Liian isot, liian kaarevat, liian massiiviset. Destination oli kuitenkin kotibileet, ei hämyinen yökerho :) Kunnon, supertumman smokey eye’n kanssa bileiltaan nämä sopivat varmasti paremmin ja aionkin laittaa ne seuraavalla kerralla testiin!
tranlation // katy perry lashes by eylure. don’t look so bad but are oretty massive in action. i think they work at their best with super-intensive smokey eye.
Mainokset

2 vastausta artikkeliin “Katy Perry Lashes by Eylure”

  1. Mulla taas on Sweetie Pie -ripset tuosta samaisesta kokoelmasta ja ne on taas niin olemattomat silmissä jopa mulla, jolla ei pahemmin ole ripsiä. Ne käy siis ihan päivämeikkiinkin.

    Tykkää

    1. Kun nämä tuli, niin Seppälässä oli ne kaikki, mutta nyt nämä olivat viimeiset hyllyssä. Noi Sweetie Pie’t näyttää kyllä tosi olemattomilta :o Cool Kitty’t voi olla kans kivat (kun nettisivuilta kattelin) :)

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s