Yhteenveto: Lumene CC-voide & Garnier 2in1-putsari

 Muutama sananen näistä kahdesta.
Garnierin 2in1 Pure Active – putsari tulikin esiteltyä jo kuun alussa, mutta voisin vielä vähän kehua tätä – ihan huipputuote! Tämä jäi kyllä mulla vakkarikäyttöön. Puhdistaa kaiken meikin (myös silmämeikin, wuhuu!) tehokkaasti, mutta ei ärsytä ihoa. Vaikka normaalisti tykkään tuoksuvasta kosmetiikasta, niin tässä on jotenkin kiva, kun ei ole mitään tuoksua. Silmämeikkikin tosiaan lähtee täysin ja silmiään uskaltaa vähän hieroakin. Loistotuote kertakaikkiaan. Hintaa tällä näyttää olevan kaupoilla 7,50€ pintaan.
Sitten se Lumenen CC – meikkivoide. Plussaa jo melkein pelkästään siitä, että ovat laittaneet nimeksi meikkivoiteen, eivätkä pelkkää CC – voidetta. Puhutaan kerrankin tuotteesta sellaisena mitä se on. Tuotteessa on 6in1 – ominaisuus eli siinä on samassa meikkivoide, peitevoide, pohjustaja, ihon sävyn heleyttäjä, pitkäkestoisuus ( :D voiko tän ilmaista näin) ja suojakerroin 20 (!). Sävyjä on kolme: Light (vaalealle iholle, mulla on tä ja oikeasti tosi sopiva sävy..!), Medium (keskivaalealle iholle) ja Deep (päivettyneemmälle iholle). Pakkauskoko 30 ml, hinta paikasta riippuen alle 20€. Omani taisi maksaa Stockmannilla n. 18,90€.
Mä suoraan sanottuna yllätyin tästä. Todella positiivisesti. Ostin tämän saamallani lahjakortilla, joten ajattelin vähän ostavani sian säkissä, tyyliin ”kokeillaan nyt, susi se kuitenkin on (mulle)”. Mutta jumantsuikka, ostettuani tämän en muita meikkipohjia ole sitten käyttänytkään! Vaikka voide on ohutta (aika lirua), se peittää kuitenkin yllättävän hyvin. Aamuisin annan kosteusvoiteen imeytyä hyvin, sen jälkeen levitän CC:n sormin pyörittelemällä ja taputtelemalla koko kasvoille ja puuteroin kevyesti. That’s it! Vaikka multa löytyy välillä tummahkot silmänaluset, niin en laita edes niille mitään lisäpeittoa. Loistava puuterikaveri tälle on muuten se Benecosin kivipuuteri! Se jättää ihon niin silkkisen näköiseksi, että sillä tämän CC:n kaunis pinta vielä korostuu. 

Mulla on rasvoittuva ihotyyppi, joten mulle CC ei ole se kestävin vaihtoehto. Lisäksi pidän vähän matammasta lopputuloksesta, tämä tuppaa kiiltelemään aika nopsaan. Toiset tietysti pitävät melkein jo kiiltävän kaltaisesta kuullosta :) Kuitenkin puuteripapereilla / wc-paperilla painelu auttaa ja välillä sitten lisäilen Benecosia. Kuivempi ihoiselle tämä CC on varmasti loistava meikkipohja. Jännää on, että vaikka ihoni rasvoittuu ja puuteroin sitä pari kertaa päivän aikana, silti alkuillasta pohja on vielä hyvännäköinen. Ei ole siis rullautunut kasvoilla, ”valunut” pois tai kökkööntynyt puuterista (tosin tähän vaikuttaa, että painelen sen kiillon pois ennen puuterointia). Eli pohja kuitenkin kestää hyvin enkä käytä sen alla edes mitään silikonista primeria.

Ja voisin mä vielä vähän kehua lisää tuota Sleekin The Original – palettiakin tässä samalla :) Edelleen puhdasta rakkautta, hemmetin ihania sävyjä!

Onko ketään muita Lumenen CC:tä kokeilleita tai hurahtaneita? 

translation // long story short: garnier 2in1 pure active rocks! definitely my favoritecc-foundation by lumene: so good!! just love it

9 vastausta artikkeliin “Yhteenveto: Lumene CC-voide & Garnier 2in1-putsari”

  1. Mua huolestuttaa että niin moni tuntuu nykyään uskovan että meikit pystyvät suojaamaan auringolta. D: Kun paketissa lukee ”suojakerroin x” niin sen luullaan toimivan ja riittävän. Meikkivoidetta laitetaan kasvoille niin ohut määrä että suoja on OLEMATON! Meikkivoidetta saisi laittaa todella monta kerrosta että tulisi toimiva suoja… Mun mielestä kuluttajaa johdetaan pahasti harhaan kun merkataan että tuote sisältää suojakertoimen, mutta pienellä präntillä pakkauksen toisella puolella lukeekin varoitusteksti että tuote ei korvaa oikeaa aurinkosuojaa. :/ -Elli

    Tykkää

    1. Totta ja samaahan sanotaan aurinkovoiteista, että ihmisten käyttämä määrä ei todellakaan vastaa purkin suojakerrointa. Mutta se on aina hyvä myyntikikka (meikeissä) ;)

      Tykkää

    2. Uskon kyllä, että parempi vaihtoehto se silti on kuin meikkivoide, jossa ei ole suojakerrointa ollenkaan. Jos itsellä ei ole meikkivoiteessa suojakerrointa, en levitä suojakerrottoman meikkivoiteen alle mitään aurinkorasvaa, ja uskon että monet tekevät näin. Toivottavasti nyt kukaan ei kuitenkaan laita tätä naamaan aurinkorasvan sijaan jos on menossa vartavasten aurinkoa ottamaan :)

      Tykkää

  2. Oi, tekisi niin mieli kokeilla, kun tätä on kovasti kehuttu, mutta en jaksa tuota jatkuvaa puuterointia. Mulla on siis rasvoittuva iho ja vielä lisäksi hikoilen tosi helposti.

    Tykkää

  3. ^Elli, Meikkivoiteenkin aurinkosuoja on kuitenkin parempi kuin ei aurinkosuojaa lainkaan, vai mitä? Itse ainakin uskon, että normaalielämässä (ei suoraa aurinkokontaktia muutamia minuutteja pidempään) joku SPF 35 PA+++ -tuote suojaa aivan riittävästi. Toisena vaihtoehtona olisi aurinkosuojaton meikkivoide. Runsaasti annoistellun aurinkovoiteen kiiltoa ja limaisuutta en päiväkäyttöön meikkejäni pilaamaan halua, enkä ole sellaista pystynyt käyttämään koskaan. Mielestäni tämä aurinkosuojien yleistyminen meikkituotteissa on pelkästään positiivista kehitystä. Tällöin myös aurinkosuoja on käytössä talvella, jolloin uv-säteilyltä harvempi muistaa varautua erillisillä aurinkovoiteilla. Harva sitäpaitsi aurinkovoiteitakaan läträä suositusten mukaan (kuka saa ruokalusikallisen hinkattua kasvoihinsa niin, ettei lopputulos vastaa kasvonaamiota?). En syyllistäisi kuluttajaa tästä – kun ei imeydy enempää, niin ei imeydy enempää. Itsensä grillaaminen suorassa paahteessa nyt on joka tapauksessa vain typerää. Lumenen vaalein CC oli vaihteeksi liian tumma. Onneksi ei kuitenkaan niin paha, kuin vaikkapa siinä BB-versiossa, positiivinen kehityssuunta siinäkin siis! (Ja niin, edellämainituista syistä en saa väriä pintaan kesäisinkään, eli vuodenajan muutos ei tarjoa minulle laajempaa meikkivoidevalikoimaa..)

    Tykkää

    1. Juuri siis peräänkuulutin tuota valmistajien vastuuttomuuta, että merkataan se että ”sisältää suojakertoimen” mutta todellisuudessa tuotetta pitäisi kerrostaa naamalle kuin laastia että se suojaisi kun tosiaan se määrä mitä meikissä on suojaavia aineita on minimaalinen. Ohut meikkivoidekerros ei vaan pysty suojaamaan juuri ollenkaan. Sitä pitäisi kahden tunnin välein lisäillä uudestaan jotta joku SPF20 toimisi… eli aika hyödytöntä, ja johtaa kuluttajaa harhaan. :/Olisi parempi jos markkinoille alkaisi tulla meikin pohjustusvoiteita isolla suojakertoimella. Ei suojaavien tuotteiden ole PAKKO olla ”aurinkorasvaa”, koska sitä voidaan tehdä erilaisiksi koostumuksiksi! Makeup for ever valmistaa SPF 50/PA +++ pohjustusvoidetta, mutta se on aika hintava. Muut yhtiöt voisivat alkaa valmistaa vastaavaa tuotetta, jotta löytyisi huokeampi vaihtoehto!Mullekin liian tumma tuo Lumenen CC. :D Tuosta sävystä on vielä pitkä matka ”oikeasti vaaleisiin” sävyihin.-Elli

      Tykkää

Jätä kommentti