Papaijaa, mangoa, kookosta.. herkkuja!

Mä oon aina tykännyt Freemanin tuotteista. Ne ovat edullisia, toimivia, herkullisen tuoksuisia ja pakkaukset ovat ihanan värikkäitä. Maanantaina törmäsin Sokoksella Papaya & Mango – hoitoaineeseen sekä Papaya & Coconut – shampooseen. No hellou, come to mama! Enhän mä tällaisia voinut vastustaa.. Lisäksi mulla on kylppärissä niin masentavia ( :D ) shampoita ja hoitsikoita, että kaipasin jotain uutta.

Shampoo on mahtava 400ml pönttö, mutta hoitoaine vain 150ml. Mitä hemmettiä nyt.. Miks aina näin? Hinta  4,50€ / kpl.
Tuoksut molemmissa tuotteissa ovat aivan ihanat! Namit! Shampoossa on raikkaan makea tuoksu, josta sopivasti erottaa tuota kookosta. Silti se ei ole semmoinen tunkkaisen kookoksinen tai yli-kookoksinen, mistä moni ei tykkää. Hoitoaineessa on myös makea tuoksu, mutta eri tavalla. Tästä tulee ihan mieleen joku lapsuusajan karkki.. Aivan namuja molemmat kuitenkin..!

Shampoo on läpikuultavan violettia (grape jelly!), hoitoaine taas läpikuultavan valkoista. Molemmat ovat aika paksua kamaa, hoitoainettakaan en lyhyeen tukkaani paljon tarvitse. Hoitoaineita testatessa muuten aina harmittaa ettei ole pidemmät hiukset, saisi hoitotehoista ja -tuloksista paremman kuvan. Shampoo vaahtoaa normaalisti ja jättää hiukset ehkä vähän liiankin puhtaiksi.. Ainakin mun hamppukasa kaipaisi vähän hoitavampaa tuotetta. Toisaalta tämä varmasti puhdistaa reilulla kädellä laitetut muotoilutuotteet ja parin päivän hiuspuuterit hyvin. Hoitoaine jättää hiukset pehmeiksi ja silkkisiksi.

– – –

Kookoksesta puheenollen. Ostin maanantaina sieltä Ruohojuuresta Chi Drinks – merkin kookosveden (330ml 2,75€, 8,33€ / litra, alkuperämaa Thaimaa). Olen lukenut paljon kookosvedestä ja että se on suurinpiirtein maailman terveellisin asia ikinä. Hyvän tiivistelmän voi lukea esim. juurikin Ruohonjuuren sivuilta. Noh, oletin sen olevan miedosti kookoksenmakuista (sellaista vähän Bounty – tyylistä, tiedättehän) ja ihanan raikasta.

Jeesuksen pirulauti kun yllätyin hörpätessäni ekaa kertaa! Ihan saakelin pahaa :D Eihän siinä ollut kookoksen häivääkään, ihan mielettömän outo maku. Neljä kulausta join, joista kolme meni raivokkaan itsensä tsemppauksen ja irvistelyn voimalla. Sitten oli pakko luovuttaa ja heivata purkki mäkeen (eli kilttinä tyttönä vein sen lähimpään roskikseen, of course).

Luin myöhemmin jostain, että jos tavallisen kookosveden maku vaatii totuttelua tai ei uppoa, niin on olemassa myös mm. banaanilla ja vaniljalla maustettuja vaihtoehtoja. En siis vielä luovuta, seuraavalla Ruohonjuuri – käynnillä metsästän sitten niitä :)

Oletteko te kokeilleet kookosvettä? 

translation // this shampoo and conditoner smells sooooo delicious! omg

5 vastausta artikkeliin “Papaijaa, mangoa, kookosta.. herkkuja!”

  1. Ah Freemanin tuotteet… itteeni ilahduttaa vielä sekin että ovat Animalian kosmetiikkalistalla. Oon myös pähkäillyt ton kookosveden maistamista mutta ehkä hankin eka banaanilla tms. maustettua versiota. :D

    Tykkää

  2. Haha, itsekin ostin muutama päivä sitten Siam Marketista kookosvettä. Oletin täsmälleen samoin sen olevan ihanan kookoksenmakuista… Juuh, ei :D Vinkkaa jos joku noista maustetuista versioista toimii paremmin!

    Tykkää

  3. Mäkin odotin ihanan raikasta ja miedon kookoksista makua.. Jäi maistelut siihen yhteen kertaan :D Ehkä se voisi mennä smoothien pohjana, mutta yyyyh.

    Tykkää

Jätä kommentti