Meikkipohjat sun muut

Taannoinen BB – tuotteita käsittelevä postaus herätti keskustelua kommenttien keskuudessa tosi vaaleista meikkipohjista. Eräs lukija pyysi mua esittelemään omani, olenhan valkea kuin lakana. Esim. Maybellinen, Rimmelin ym kaikki vaaleimmatkin ”light” – sävyt (meikkivoiteissa) on ihan liian tummia, tulee ihan Geordie Shore – lopputulos. Vanhaan kunnon kotimaiseen Lumeneenkaan ei voi enää luottaa, joskus vielä erehdyin ostamaan heiltä meikkivoiteen – muistaakseni sävyssä 0 – ja se oli ihan liian tumma.

Toivottavasti näistä on nyt apua tai vinkkejä :)

MEIKKIVOITEET

MSCHIC Baked Mineral Foundation – meikkipuuteri (30€) ja Natural Beauty Foundation – meikkivoide (29€)
molemmat sävyissä Porcelain (nro 0N)

 0N Porcelain // 2N Natural // 3W Warm

  0N Porcelain // 2N Natural // 3W Warm

Näistä oon tainnut tarinoida jo niin monta kertaa, että osa ei halua varmaan enää kuullakaan :D Mutta nämä ovat todella vaaleita meikkipohjia, käytän yhdessä tai erikseen. Otin kuviin vertailuksi Porcelainin kanssa sävyt 2N Natural ja 3W Warm (sävyskaala menee kokonaisuudessaan 0N Porcelain – 1C Ivory – 1N Light – 2W Vanilla – 2N Natural – 3W Warm – 3N Beige – 4N Tan ja tietty N = Neutral, C = Cold ja W = Warm).
Lumene Natural Code Matt Makeup – meikkivoide (n. 10€)
10 Vanilla 

 

No vedetään vähän sanoja takaisin – Lumenen ”nuorisomeikeistä” löytyy tosi hyvä meikkivoide ja ihme kyllä tarpeeksi vaalea. Pysyy mattana ja peittää hyvin. Käytän nykysin ns. erikoistilanteissa :)
PEITEVOITEET

Dior Diorskin Nude – peitevoide (n. 30€?)
001 Ivory
Estee Lauder Double Wear – peitevoide (n. 30€)
Extra Light

 Dior // Estee Lauder

Dior on kuultava ja ohut peitevoide, erinomainen silmänalusille, nenänpieliin ja leukaan. Ohuesta koostumuksesta huolimatta peittää hyvin. Estee Lauder on sitten todella peittävä ja pysyvä! Eli paras todella tummille silmänalusille ja kaikille näpyille, onneksi peittää isoimmatkin paiseet. Todellakin hintansa arvoinen.

VALOKYNÄ 

Lumene Touch Of Radiance Highlighter – valokynä (nykyään nimellä Beauty Base Touch Of Radiance) (hinnasta ei tietoa, omani olen ostanut tarjouksesta 10€)

Tämän nyt ehkä voisi laittaa sulkuihin, mutta tuleehan tätäkin joskus laitettua (peitevoiteen sijaan). Tästä taitaa olla vain tämä yksi sävy.

PUUTERI
Lumene Mineral Loose Powder – irtopuuteri (15-18€)
Translucent

En oo varmaan eläessäni käyttänyt mitään muuta irtopuuteria kuin Lumenea – en tosin tätä samaa rasiaa :D En ole ehkä kokenut tarvetta ostaa muita, tämä ajaa asiansa :)
POSKIPUNAT

MSCHIC Baked Powder Blush – poskipuna (18€ / kpl)

Freshness & LOL 

Inglot Freedom System Blush – poskipuna (12,50€)
38

 Freshness // LOL

Näitä poskipunia tulee käytettyä eniten. Inglotin 38 on uusinpia ostoksia, ostin sen joulukuun alussa. Ihastuin sävyyn liikkeessä niin paljon, että varmaan itkisin nyt jos olisin jättänyt sen ostamatta. Onneksi tosiaan ostin, aivan ihana! Sopii täydellisesti pelkistettyyn arkimeikkiin (meikkipohja + ripset + kulmat + huulikiilto), tuo juuri sellaisen sopivan raikkaan punaposkifiiliksen. Sopii mielestäni tosi hyvin vaalealle iholle :)
MSCHICin Freshness ja LOL ovat vilkkuneet täällä ennenkin, mutta minkäs voi kun ovat hyviä sävyjä. Molemmat sopivat vaalealle iholle, Freshness on hieman lämpimämpi / persikkaisempi, LOL on kylmä pinkki.
KOROSTUSTUOTE

The Balm Mary-Lou Manizer – kuulto/korostuspuuteri (n. 23-28€?)

Tätä tulee käytettyä aika harvoin, keväämmällä ja kesällä vois petrata. Joskus levitän tätä tosi varovaisesti kulmaluulta poskipäälle ja pienellä siveltimellä silmien sisänurkkiin. Siksi tosi varovaisesti, koska tämä on helposti liian kimaltava. Tosi kiva tuote kuitenkin, en ole kertaakaan harkinnutkaan tästä luopumista :)

AURINKOPUUTERI

Yves Rocher Couleurs Nature Aurinkopuuteriduo (17,50€)
01 Vaalea

Käytän tätä todella harvoin, itse asiassa viimeksi ehkä joskus elokuussa. Tästä en kuitenkaan halua luopua, sävy on niin hyvä mun kasvoille ja samoin koostumus. Tämä on kevytpigmenttinen ja matta sekä tuoksuu ihanalle ♥

translation // my makeup base products – yes i am so pale

14 vastausta artikkeliin “Meikkipohjat sun muut”

  1. Goshin BB voide on muuten tosi vaalea, sopiva jopa minulle lakanalle ja sävykin on monelle sopiva neutraali (ei liian punainen eikä keltainen). Peittoa on tosin minimaalisesti. Misshan Perfect Cover BB voiteen, jota ei saa Suomesta, vaalein sävy oli minulle liian punakka.

    Tykkää

  2. Tosi kiva postaus! Mulla on pitkään ollut tarve löytää hyvää tarpeeksi vaaleaa meikkivoidetta. En ennen edes oikein tajunnut olevani näin vaaleaihoinen kuin olenkaan ja siitä lähtien on tuntunut varsin epämukavalta käyttää loppuun vanhoja (toki kesällä hankittuja) liian tummia tai punaisia (yök) meikkivoiteita :S MSCHICin mineraalipohjat kyllä kiinnostaisivat kokeilla…

    Tykkää

    1. Kiitos! Punertavat / pinkkiin taittuvat meikkivoiteet, yäk.. Joskus semmoinen osunut kohdalle ja voi vee sitä lopputulosta.. MSCHICejä suosittelen kyllä ihan lämmöllä <3

      Tykkää

    1. Joo tässä kohtaa en aio kitsastella. Oon tossa pari kk sitten vaihtanu e-pillerimerkkiä ja iho on alkanu mennä pikkusen huonoksi yök. Tosin tiesin kyllä että niin käy. Ja nyt on siis kunnon peitevoiteelle tarve. Lähdetään ens kuussa Tukholmaan eli raidaan ensimmäisenä Helsinki-Vantaalla Estee Lauderin hyllyn :D

      Tykkää

  3. Mä olen kärsinyt ihan samasta ongelmasta tän valkoisen naamani kanssa! Opiskelijabudjetilla kun liikutaan niin aika heikkoa on tarjonta… MUTTA! Gina Tricot on tarjonnut mulle ratkaisun. Niillä on tosi vaalea meikkivoide myynnissä ja se on ainakin mun krantulle iholle sopinut mainiosti. Ei mikään kovin peittävä tapaus, mutta musta ihan toimiva, suosittelen. Täytyy samalla mainita että heidän valikoimistaan löysin myös loistavan _kasvorasvan_, nimittäin vanilla lilac body butterin :D Ainoo mikä ei monien kokeilujen (myös apteekkituotteiden) jälkeen saanu aikaan näppyjä! Harmikseni tuote vaan poistui valikoimista enkä tajunnut hamstrata sitä purkeittain :/ Gina yllättää siis joskus :)

    Tykkää

    1. Oho, aika jännä tuo Body Butter! :D Hei kiitti vinkistä, tartteekin kokeilla tuo Ginan meikkivoide, ei oo ainakaan varmasti hinnalla pilattu :) Ja suosittelen edullisemmista myös kokeileen tota Lumenen Natural Code – sarjan meikkivoidetta..!

      Tykkää

  4. En vaan tajua että miten tänne Pohjoismaihin ei niin millään saada tarjolle tarpeeksi vaaleita meikkejä! Kyllä Britanniasta ja Jenkeistä löytyy, mutta täältä ei. Netissäkin myydään yleensä vaan sävykartan keskimmäisiä sävyjä.Itse olen reippaasti vielä tuota Lumenen sävyä kalpeampi, vaaleanpunaisella häivällä. Kaikki vaaleat aina voivottelevat kuinka valkonaamaisia ovat, jokaisesta itsestä tuntuu että on maailman kalpein! Mutta kun rupeaa vertailemaan niin kyllä kalpeita on paljon ja erilaisia, eikä ne ihonsävyt todellisuudessa todellakaan lopu ”nollaan”, ”Ivoryyn” tai ”Porcelainiin” vaan jatkuu piiiitkälle niiden ulkopuolelle… :D Turhauttavaa olla aina jokaisen sävykartan ulkopuolella.

    Tykkää

    1. Mäkin oon aina ajatellut, että oon maailman (tai no Suomen) kalpein ihminen, että ei muilla voikaan olla näin valkoista naamaa = siksi ei siis olekaan vaaleampia meikkivoiteita. Mutta ainakin jo tän postauksen kommenttien perusteella on ihana todeta, että ON MEITÄ MUITAKIN! :)

      Tykkää

  5. Kuka on pölliny mun seinätapettia pöydälle??Tilasin tuon MSCHIC pohjan ja meikkivoiteen mutta en ole vielä testannut. Vituttaa kun eivät ole mineraaleja vaan sisältävät kaikkea shittiä niin en tiedä pystynkö käyttämään.

    Tykkää

Jätä kommentti