Eyeshadows by H&M: Nudes & Smoky

Miten mulla on taas yhtäkkiä 15 uutta luomiväriä?
Mulla on taas himo neutraaleihin sävyihin ja tummaan bilemeikkiin tarvitsee aina harmaita & mustia sävyjä (eikös tarttekin..?). Syytän näistä hankinnoista H&M:n nettisivuja, joista yhtäkkiä silmiini osui Nudes – paletti. Perfection! Saman klikkauksen takaa löysin myös Smoky – paletin. Tiesin meneväni parin päivän päästä Tampereelle, joten palettien noutamisesta tuli ensimmäinen tehtäväni.
Tarkoitus oli vain hakea paletit H&M:ltä, mutta minkäs pulju tekikään: paletteja olikin useita! Ainakin kolme Nudes’ia ja ainakin kaksi erilaista Smoky’a! Hemmetti, ihminen meni ihan lukkoon tommosesta. Mulla oli nimittäin mukana miespuolinen treffiseuralainen, enkä todellakaan viitsinyt jäädä swatchailemaan paletteja. Piti sitten vain nopeasti napata ainakin ne netistä näkemäni paletit ja ”kaupan päälle” vielä ex temporena toinen Nudes – paletti. Iski paniikki :D

 

En tarkkaan muista, mutta olisiko nudeja ollut vielä ainakin just se kolmas ja Smoky’ja jäi ainakin sellainen violetinsävyinen hyllyyn. Tässä kuitenkin ne, jotka valitsin:
Pink Nudes

Soft Nudes

Smoky Black

Mun suosikiksi nousi yllättäen ekana esitelty Pink Nudes. Se oli se paletti, jonka nappasin sekunnin sadasosan harkinnan jälkeen extrana mukaan. Varsinkin swatchaillessa keskimmäinen pinkki ja oikean reunan taupe vaikuttivat tosi ihanilta, innoissani meikkailen tällä heti ensimmäisenä :)

Napeista lähti kohtalaisesti pigmenttiä, tässä kaikki swatchit on vedetty ilman mitään pohjustusta. Varmasti UDPP:n ja mahdollisesti vielä tahmean pohjustajan kanssa näistä saa tosi hyvin irti.

Soft Nudes – paletissa on myös ihan nättejä sävyjä, mutta suht haaleita. Smoky on just sitä mitä voi odottaa: harmaita, vaaleita korostussävyjä ja musta :) Tosi peruspaletti.

Näitä paletteja pystyy tietty yhdistelemään keskenään (ihania nää mun itsestäänselvyydet teille ;) ) ja ainakin vaaleita korostussävyjä löytyy nyt loppuelämäksi :D

Hintaa paleteilla on 4,95€ / kappale eli voidaan puhua aika hyvästä hinta-laatu – suhteesta. Paletissa on 5 x 1,5g. Yhden värinapin koko on 4 x 2 cm – kyllä, mittasin ne juuri teitä varten :>

translation // more eyeshadows.. 15 more, d’oh..!

19 vastausta artikkeliin “Eyeshadows by H&M: Nudes & Smoky”

  1. Näyttävät ihan kivoilta mutta koostumus taas näyttää juurikin vähän jauhoiselta ja huonoilta…ehkäpä juurikin pohjustuksen kanssa toimivat hyvin. Odottelemme meikkejäsi…Mutta kyllä nyt repesin tuolle miesraukalle joka on joutunut kanssasi H&M:n meikkiosastolle ja sää oot kironnut mielessäsi että perkele miks näitä on näin monta apuapitäävalitaäkkiäkuntuomiesonmukana :DDOnneksi oma mies on jo tottunut paitsi välillä se valittaa, huokailee ja pyörittelee silmiään, siinä vaiheessa ärähdän sen jonnekin kahvilaan istumaan :D

    Tykkää

    1. Ekan meikin jälkeen voisin sanoa, että ehdottomasti suosittelen vaikka Goshin puikkoa alle. Mutta arvioin näitä sit myöhemmin paremmin :)No ARVAA kirosinko, kun huomasin että ei helvetti näitähän on useita!! Argh ja tuo mies seisoo tossa selän takana ääää! :DD Ei olis ehkä unelmana aloittaa ekoja treffejä nojailemalla puoli tuntia Hennesin meikkihyllyihin, kun toinen kosmetiikkamaniassaan swatchailee ja pohtii ja miettii.. Onneks oli halpoja, niin pystyi tekemään tälläsen nopean ostopäätöksen :D

      Tykkää

    2. Niin ja se mies raukka voi saada vääriä kuvia sinusta, luulla vaikka jonkun sortin meikkifriikiksi… :DD äsken just käytiin kaupassa ja minä menin edellä korin kanssa ja mies jäi jonnekin jälkeen, oli sitten mennyt autoon odottamaan kun olin hävinnyt kaupassa. Kiva oli raahata yksin ostokset, vähän annoin palautetta autossa :D

      Tykkää

  2. Ostin tänä talvena ekan henkkamaukan luomiväripaletin ja se oli todella positiivinen ylläri. Olin kuvitellut, että halpisvärit karisee silmistä tai niissä ei ole pigmenttiä mutta innoissani ostin toisenkin kun tykkäsin kovasti:)

    Tykkää

    1. Kokeilin joskus viime vuonna myös yhtä kaverini ostamaa palettia ja olin kans kohtuullisen yllättynyt sen laadusta. Oon kans aina ajatellut Hennesin meikkejä ihan susina, mutta kiva joskus yllättyäkin :)

      Tykkää

  3. Kiitos mittailuista. :DMyös käännös oli loistawa. :DHimskutarallaa, iski himo. Oiskohan meidän henkkamaukalla noita? Pystyisinköhän mä jotenkin perustelemaan itselleni noiden hommaamisen? Wää.

    Tykkää

  4. Mulla on nyt 10 uutta luomiväriä ja syytän näistä hankinnoista sekä H&M:n nettikauppaa, että myös Wind It Up-blogia :D Eli käväisin eilen illalla tuolla nettiputiikissa ja silmäilin näitä paletteja, mutta jätin tilaamatta. Silloin siellä ei ollutkaan kuin Smoky Black ja Soft Nudes tarjolla. Tänä aamuna kun luin tämän postauksen niin päätin lähteä katsastamaan miltä nuo paletit näyttää livenä. Mukaani lähtivät Smoky Brown- ja Smoky Purple-paletit. Tuota Soft Nudes-palettia myös pyörittelin käsissäni, mutta järjen ääni (kerrankin!) käski jättää sen hyllyyn koska nuita vaaleita löytyy kokoelmasta jo valmiiksi vaikka kuinka ja monta. Jos en vallan väärin muista, niin hyllyssä oli Blackin, Brownin ja Purplen lisäksi vielä yksi Smoky-paletti, jossa ainakin yksi nappi oli sininen…ehkä tai sitten muistan väärin :)

    Tykkää

    1. Hahah :DD Mä kävin taas eilen katselemassa (nyt yksin ja ajan kanssa) noita paletteja ja huomasin, että Smoky’ja oli paljon enemmän kuin Nudes’eja. Olisko se sininen ollu Smoky Blues tms? Purplea mietin ja pähkäilin, mutta jätin sittenkin kauppaan.

      Tykkää

  5. Mä katselin näitä kanssa, mutta kun testereitä ei ollut niin en raaskinut ostaa :/ Tuo smoky-paletti voisi toimiessaan olla tosi kiva, multa kun puuttuu kunnollinen sellainen.

    Tykkää

Jätä kommentti