Butterfly effect

Oma versioni Roberto Cavallin muotinäytöksestä nähdystä monisävyisestä meikistä. Meikin on suunnitellut meikkinero Pat McGrath. Alkuperäinen idea mulle tästä tuli alla näkyvästä lehtiartikkelista, joka löytyi syyskuun Elle – lehdestä.
Ruskeaa, vihreää, violettia, kultaa ja mustaa.
Keskelle luomea sijoitettava emerald shade löytyi LaFemmen paletista:
Kulta on ystävältäni saatu Make Up For Everin Star Powder:
Sopiva violetti Coastal Scents 88 Ultra Shimmer – paletista:
Samoin ruskeat (käytin vaaleampaa ja ihan ulkonurkkaan tummempaa):
 Luomien pohjustajina UDPP ja MUS High Tech Lighter. Rajauksena musta Sleek MakeUpin luomiväri ja Yves Rocherin musta Waterproof Eye Pencil. Ripsivärinä MSCHIC TLC. Olisin laittanut irtoripset, mutta DUO – liimani putkilo meni ja hajosi ja koko liima jähmettyi sinne :( Uutta en ole vielä kerinnyt hommaamaan. Kulmat meikkasin nyt Lumenen kulmakynällä (3 Blond).
Ja kysehän oli tästä:
kuvat Google Images
translation // my version of pat mcgrath’s amazing butterfly makeup

10 vastausta artikkeliin “Butterfly effect”

    1. Kiitos :) Hei SUOSITTELEN! Katselin just luomivärejäni, että kummasta luopuisin – Diorin viisikosta vai LaFemmestä – niin Dior lähtis samantien! :D Tää on kyl niin sen 10e arvoinen.

      Tykkää

  1. Ihana meikki! Pitää varmaan itsekin kokeilla! :) Olin pe Tarjoustalossa käymässä ja pyörittelin tuota La Femmen palettia, enkä ostanut sitä. Nyt muuten harmittaa! Meen hakemaan sellaisen kyllä nyt heti alkavalla viikolla :D

    Tykkää

Jätä kommentti