MSCHIC – joulukalenterin luukku 14

MSCHIC:illä on ollut (kuten monella muullakin) joulukalenteri, joka löytyy sekä Facebookista että nettikaupasta. Siellä on ollut aika hyviä tarjouksia, joista on pitänyt ennenkin tänne vihjailla, mutta onpa jäänyt.. Tämän päivän luukusta löytyy kuitenkin niin hyvä paketti, että huh! 
Baked Mineral Foundation ja Natural Beauty Foundation meikkipohjat sävy sävyyn yhteishintaan  
39 eur (norm 59 eur).
 Todella hyvä tarjous kummastakin. Jos en itse hyötyisi tuotteista työni kautta niin varmasti laittaisin tilaukseen. Itse suosin tällä hetkellä kumpaakin pohjaa; välillä käytän enemmän kiinteää Baked Mineralia ja nyt taas välillä nestemäistä Natural Beauty Foundationia. Kumpikin löytyvät minulta vaaleimmassa sävyssä eli Porcelain.

Yksi ajatus artikkelista “MSCHIC – joulukalenterin luukku 14”

  1. Kiitos vinkistä, on ollut vähän himotuksena kokeilla MSCHIC pohjia….saako antaa palautetta? Voisko vähän kaventaa tätä keskipalkkia eli osaa missä teksti on? Nyt on vähän hankala lukea ja mun näytössä tumma purppura tausta näkyy vain toisessa laidassa. Vaikka mulla on nykyaikainen leveä näyttö :D entinen ulkoasu oli parempi. Tiedän ettei kaikkia voi aina miellyttää mutta luen aika harvoja blogeja ja heti huomaa jos jokin muuttuu ;)

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s