Inglot Brow Powder 561

No nyt löysi blondi sopivan kulmavärin.
Ostin viime sunnuntaina Inglotista puuterimaisen kulmavärin, yksinkertaisesti Brow Powderin sävyssä 561. Pitkältä kokonimeltään tämä on Freedom System Round Brow Powder Refill eli tämä kootaan palettiin. Itse en alkanut nyt palettipuuhiin ja olin muutenkin pihi, joten ostin tämän tässä muovi”kuoressaan”. Kun en kanna meikkejä mukanani, niin on ihan sama missä ne ovat tuolla meikkilaatikossa :)
Sävy on juuri sopivan harmaa ja tarpeeksi vaalea, mutta silti kulmissani toimiva. Ongelmana onkin ollut löytää neutraalin värinen sävy kulmille, ainakin Lumenen ja Rimmelin blondien kulmakynät on aivan liian lämpimän sävyisiä. Tämä edustaa varmaan täydellisesti taupea sävyä: vaaleanruskea meets harmaa täydellisessä suhteessa.
Liikkeessä tämä maksoi 6€ ja nettikaupassa 4,50€.

translation // perfect brow color for cool blondes

12 vastausta artikkeliin “Inglot Brow Powder 561”

  1. Kappas. Joskus kauan sitten kyselin Inglotilta, onko heillä kulmavärejä nappeina, mutta silloin vastasivat, että ei ole, käytä luomivärejä. Nykyään näköjään siis on. Ei nyt ole akuuttia tarvetta, mutta olipa hyvä tietää!

    Tykkää

  2. Pitänee kotiuttaa tuo kyllä, kun se lumene on ihan ok, mutta ei kumminkaan, mutta kun en ole parempaakaan jaksanut etsiä :( tosin minulla on muutenkin tukka katastrofi menossa, valko harmaa keltainen :D

    Tykkää

    1. no ei mitään sen järkympää kun yliaikaa hopeashamppoolla, ja latvan kusinen sävy ei taitu kokonaan pois, mutta tyvessä alaa olla valkoinen ja osa on jo harmaata, kai se on vaan tehtävä joku purku vielä että saa edes vähän lämpöä vielä pois :D

      Tykkää

    1. Se oli varmaan just se toinen mitä katselin, mutta aattelin et jos onkin liian lämmin niin sitten harmittaa.. Onneksi ostin tämän, on just passeli :) Ja se poskipuna on muuten kans aivan ihana!

      Tykkää

Jätä kommentti