Pixie cut – yes or no?

 Oon tässä viime aikoina kovasti pohtinut uutta hiusmallia. Tällä hetkellä houkuttelisi tosi lyhyt malli – siis oikeasti lyhyt. Onhan mulla nytkin (joskus) 12mm koneella ajellut sivut ja takaosa sekä suurin painopiste leikkauksessa vain toisella puolella. Mutta silti.. jotain uutta :) Ehkä tämä johtuu osaksi siitä, että viime vaalennuskerta jätti päälaelle (onneksi pienen ja helposti piilotettavan!) sänkialueen :D Teitä on varoitettu: harkitkaa tarkkaan kun alatte vaalentelemaan hiuksianne!
Ainut mikä tässä tietysti jännittää, on.. että sopiiko se? Vaikka kyseessä onkin uudistuva luonnonvara, niin silti vähän jännittää :) Mulla ei ikinä ole ollut näin lyhyttä tukkaa ja vaikka se kasvaakin, niin ei ihan viikossa :) Ehkä nyt on hyvä aika leikata, niin voin olla sitten pipo päässä kevääseen :D
Sopiva malli olisi tätä luokkaa…
Pinkillä on melkein aina ollut tosi kivoja malleja (muutamia huteja lukuunottamatta..). Tässä tuo vasemmanpuoleinen voisi olla just sellainen, mistä tykkäisin.. 
Ginniferillä on ollut paljon erilaisia lyhyitä malleja ja tämä oli mielestäni paras. Omani olisi tottakai silti blondi. Tässä on aika täydellinen pituus ja kiva muotoilu. Ginniferille sopii mielestäni lyhyt sata kertaa paremmin kuin esim. tylsä polkka. Varsinkin tuossa ylärivin vasemmassa kuvassa Ginnifer on jotenkin eteerisen kaunis..
Alyssan vuosien takainen (2003) superlyhyt malli on myöskin todella kaunis. Sopii hänelle loistavasti! Tässä näkee kuinka todella lyhytkin malli voi olla todella söpö ja naisellinen (tosin tietty korut ja meikkikin tekevät osansa). 
Yksi paras pixie cut – mallien kannattajista on Michelle Williams, joka on viihtynyt lyhyessä mallissa jo pitkään. Mahtoikohan hän jossain haastattelussa joskus sanoa, että leikkasi hiuksensa Heathin takia.. Tai että Heath rakasti niitä ja nyt hän ei halua enää kasvattaa koskaan niitä pitkiksi :,) 
Anyway, Michellen malli (varsinkin oikeanpuoleisessa kuvassa) on myös aika täydellinen. Ehkä siinä saisi olla vähän tuollaista pituutta ja pehmeyttä, tykkään esim. juuri tuosta niskasta.
 Tässä vielä otos satunnaisia malleja. Tuo vähän pidempi malli (alareunan oikea) voisi olla sitten seuraava malli, kun hiukset kasvavat.
Mitäs te sanotte – kyllä vai ehdoton ei?
translation // cut or not to cut – that’s my problem
kaikki kuvat Google Images
Mainokset

8 vastausta artikkeliin “Pixie cut – yes or no?”

 1. kauniita ovat kaikki ! Olen salaa haaveillut tuollaisista, mutta kasvoni ovat turhan leveät noihin malleihin ja hiukseni tikkusuorat. Siksipä kuljen vuodesta toiseen rikotussa polkassa :/

  Tykkää

 2. Maa tykkaan tosta Pinkin tukasta, joka on vasemmalla puolella. Se vois sopia. kasvaahan se takasi :) Tosin, ei se Ginniferinkaan tukka paha ole…

  Tykkää

 3. Varmasti sopii sinulle lyhyempi malli, olet muutenkin niin siropiirteinen kasvoista että uskon että sopii, ja jos ei sovikkaa, niin kasvaahan se suht nopeasti pois :) voiko sekavampaa lausetta enää olla :D

  Tykkää

 4. Valkkaisin sulle Pinkin vasemmanpuoleisen. Se on ihan vastustamattoman upea ja siinä on sinunlaista asennetta! Tahtoo itselleenkin tuollaisen, kunhan tulee aika luopua kiljuvan oranssista, pitkästä tukasta :).

  Tykkää

 5. Ehdottomasti kyllä! Itsekin tykkäisin tosi lyhyestä tukasta ja olen itse asiassa joskus vienyt kampaajalle juurikin tuon Alyssa Milanon kuvan. Sellainen sitten leikattiin ja malli oli täydellinen muuten, mutta ei sopinut minulle yhtään. Onneksi se kasvoi nopeasti pidemmäksi ja sen jälkeen olen aina yrittänyt pitäytyä hiukan pidemmässä lyhyessä tukassa, kun sellainen mun kasvoihin paljon paremmin sopii. :)

  Tykkää

 6. Ginniferin hiukset ovat kyllä aivan ihanat. Leikkaus tuo upealla tavalla esille kasvojen kauniin luuston ja posliini-ihon. Mulla on vuosia ollut jo näitä tyylejä mukailevia hiusmalleja ja nyt olen miettimässä mallinmuutosta. Tilanne on lähinnä se, että kasvatan hiuksia sitä varten, että niissä on pituutta tehdä mallinmuutosta :). Maksimissaan 2 senttiä pitkä hius on kyllä helppo kaveri, mutta siihen on mallinmuutosta aika huono miettiä jos ei halua sänkeä :).Hiusteni väri on näistä poiketen kirkkaan kuparinen ja vaikka olen luonnostani jonkinsortin blondi on elämä punapäänä ollut jo pitkään hauskempaa :).

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s