3D & TLC

Aika epämääräinen otsikko, vai mitä :) Se kertoo kuitenkin kaiken oleellisen:
Pari uutta tulokasta ripsiväriperheeseen: MSCHIC 3D Mascara ja TLC Mascara. Merkki valmistaa kyllä hämmentävän hyviä ripsivärejä – olenhan kehunut teille X-Rated Mascaraa varmaan jo kyllästymiseen asti :) 
3D:ssä on kumiharja, jonka yhdessä reunassa on hieman pidemmät harjakset (kuvassa oikealla) – se toimii mielestäni hyvin ripsiharjana, ripsien erottelijana. Tällä on aika vaikea saada kökkööntyneitä ripsiä, koska harjakset levittävät värin tasaisesti ripsiin. Muutamilla vedoilla saa jo kauniin lopputuloksen.
TLC on MSCHICin uutuus. Ripsiväri on parabeeniton ja hajusteeton. Siinä on jännän kierteisen muotoinen harja ja se aika pehmeä, sellainen oikein kunnon vanhanaikainen ripsariharja :) Tätä sai levittää hiukan enemmän kuin 3D:tä, ainakin mulla muutamat ripset meinasivat jäädä ilman väriä – varmaan ne, jotka jäivät noihin kierteiden ”matalimpiin” kohtiin.
Tuote ei kuitenkaan missään nimessä ole huono ja takana on vasta yksi käyttökerta (korkattu tänä aamuna), joten käyttökokeilut ja -kerrat jatkuvat heti huomenna..! :)
3D // TLC
Tässä vielä harjat vertailussa.
translation // two new mascaras from mschic

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s