Uh, cheerio!

Mulla on uusi musaihastus ja celebrity crush. Bändi on Karmin, jonka olette saattaneet viime viikkona bongata mm. MTV:ltä ja kohta varmasti kaikkialta..
Kuuntelin tätä Brokenhearted – biisiä kesällä paljon autossa ja luulin Karminin olevan vain yksi naislaulaja. Joku pop-prinsessa, tiedättehän. Kuuntelin biisiä joitakin viikkoja, kunnes vähän kyllästyin siihen. Nyt yllätyin yksi aamu, kun MTV Push – ohjelmassa tulikin tämä video! (mulla on aina aamuisin tv & MTV päällä taustalla) 
Aivan ihana! Nimittäin biisin lisäksi tuo bändin naislaulaja, Amy Hendemann. En ensin tiennyt mikä tuossa naisessa sai mun silmät lukkiutumaan tv-ruutuun – hänen tyylinsä, upea äänensä ja laulutyylinsä, nuo hiukset.. mutta sitten tajusin, että (edellämainittujen lisäksi, toki) hänen asenteensa. Tuo mimmi rokkaa! Nyt (poikaystävän riemuksi..) kuuntelen tätä biisiä ja katselen videota liki päättymättömällä kasetilla.. :)
Brokenhearted
 Luin bändin kotisivuilta, että alunperin Amy ja Nick – jotka ovat muuten pariskunta – nousivat ihmisten tietoisuuteen cover – videoidensa ansiosta. Kriitikot ylistivät varsinkin Amyn räppäystä (vai olisko riimittely asiantuntevampi sana..) enkä Chris Brownin Look At Me Now – coverin jälkeen ihmettele ollenkaan. Kuunnelkaas varsinkin kohdasta 1:00 eteenpäin ;) Wow!

Look At Me Now – Chris Brown ft. Lil Wayne, Busta Rhymes (Cover by @KarminMusic) 

 

Bändin uusi sinkku Hello kapuaa kovasti jo listojen kärkeen. Mä oon vaan henkeen ja vereen pop-tyttö ja on aina virkistävää löytää uutta musiikkia :) Amy on vaan jotenkin ilo mun silmälle ja iskee mun tyylimakuun. Kotiuttaisin mielelläni nuo mustat nilkkurit asap!

 Hello

Eihän näistä voi tulla kuin hyvälle mielelle :) Hauskaa perjantaina kaikki!

Party Rock Anthem – LMFAO (Cover by @KarminMusic)  

translation // karmin – my absolute new music addiction. i’m so in love with singer amy’s style!
Mainokset

Yksi ajatus artikkelista “Uh, cheerio!”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s