Kesän paras väri…

Oli selkeästi oranssi! Tässä yhdistelmässä viihdyin varmaan kaikista parhaiten :)

Essie Orange, It’s Obvious

ModelsOwn Fluoro Orange

Essie on vähän ”tummempi” kuin ModelsOwn, joka onkin todellinen neonoranssi vitamiinipommi!

Mutta ehkä aikansa kutakin..? Tällä hetkellä oon todella innostunut tummista väreistä, selkeästi mieleni alkaa mennä jo  syksyä kohti. (Onko muuten väärin selailla suosikkiblogiensa viime syksyisiä postauksia ja haaveilla kirpeistä päivistä sekä viimeisistä auringonsäteistä ruskan värjäämiin lehtiin?) Kaupoissa alkoi melkein jo ärsyttämään, kun kaikkialla on vielä kesäkokoelmat kynsilakoista (sekä meikeistä) eikä tummia värejä ole niin kauheasti tarjolla. Essieltä katselin tummia perusvalikoiman sävyjä, mutta ei sieltä äkkiseltään oikein mitään sykähdyttävää löytynyt. Siksi sormissa on viipynyt viime päivät eräs China Glazen sävy, jonka esittelen teille seuraavalla kerralla..!

Mikä teidän kesän ykkössävynne on ollut? Pinkki, keltainen, vihreä.. vai joku ihan muu?

translation // my absolute favourite color for summer: orange. but now i’m ready to move forward to darker colours..

5 vastausta artikkeliin “Kesän paras väri…”

  1. Oranssi on kylllä erittäin keäsväri. Samoin kaikki muutkin kirkkaat värit. Pinkki yms. Niitä käytän eniten kesällä ja yritän edelleen vielä pitäytyä kirkkaissa ja iloisissa väreissä. Kyllä niitä tummia saa käyttää sitten talvella ihan kyllästymiseen asti. :) En luovuta vielä, vielä ei ole kesä ohi. :D

    Tykkää

    1. Totta tuokin! Nyt on hetkellisesti tullut tuo kirkkaiden värien yliannostus (vaikka ne ihania ovatkin), mutta tiedän jossain vaiheessa, kun ns. oikea pimeä syksy/talvi tulee, niin on pakko saada kirkkaita lakkoja piristääkseen itseään :))

      Tykkää

  2. Ei, siinä ei ole mitään väärää, että haikailee syksyn perään, näin mä ainakin itselleni uskottelen! Koko kesän olen odottanut syksyä, ensimmäiset syyskatalogit kun alkoivat postiluukusta tupsahdella, niin mulla ainakin meinasi sydän pakahtua kaikista niistä ihanista väreistä! Viininpunaista, syvää vihreää, ihania tummia huulipunia, ja mustaakin ihan luvan kanssa:) Mutta mikäs sen raikkaampaa kuin oranssit kynnet pilkistämässä tumman villapaidan hihan suusta;)

    Tykkää

    1. Sama homma! Syyskatalogien ilmestyminen on aina yksi kesän parhaista hetkistä, oon aina niin fiiliksissä kaikista syksyn neuleista, takeista, kengistä ja väreistä – tänä vuonna erityisesti viininpunaisesta. Mutta kuten ed. kommentoijalle jo sanoin, niin kyl jossain vaiheessa pimeimmän syksyn saapuessa on pakko saada niitä kirkkaitakin kynsilakkoja päivää piristämään ;)

      Tykkää

Jätä kommentti