Täällä tapahtuu jotain kummaa

Nimittäin meikäläinen osti eilen vihreän kynsilakan. Kyllä, minä! Ihminen, joka yleensä kammoksuu vihreitä (ja sinisiä) lakkoja, koska en osaa olla niiden kanssa. No, ehkä tämä on sitä kuuluisaa hyvää omalta mukavuusalueelta poistumista.Saatoin myös kaupassa inspiroitua omasta vihreästä paidastani, joka vähän vilahti eilisissä hiuskuvissa. :)
Wet’N’Wildin Fast Dry – lakkojen smaragdinvihreä SaGreena The Teenage Witch jotenkin vain tarttui mun ostoskoriin ja päätyi kynsille. Tämä oli vain niin makea vihreä, ettei tätä voinut jättää kokeilematta! Ehkä nyt kun on lyhyet kynnet, on kiva kokeilla vähän räväkämpiäkin sävyjä, jotka mun mielestä parhaiten toimii tällaisissa töppökynsissä. Jotka muutenkin tuntuvat tällä hetkellä parhailta, mm. tietokoneella kirjoittaminen ja esim. töissä laskimen käyttäminen on huomattavasti helpompaa..
Lakkaa en ehkä kauheasti kehuisi ”nopeasti kuivuvaksi”, tuntui kuivuvan ihan normaalin lakan tavoin eli siis odottaa sai. On mulla ei-”fast-dry” – lakkojakin, jotka kuivuvat nopeammin kuin tämä.. Lakka oli todella ohutta, joten kannattaa olla tarkkana ettei sitä tule siveltimeen liikaa ja hulahda kynsinauhoille. Kaksi kerrosta antoi jo aika hyvän peittävyyden, mutta laitoin kolme jolla sai parhaan lopputuloksen. Sivellin ok, kiilto kaunis ja väri nätti :) Ehkä muuten aika jouluinen, vai mitä tuumaatte?
translation // nice, bright green color – very unusual for me but i like this! it’s good to try something different for a change
Mainokset

2 vastausta artikkeliin “Täällä tapahtuu jotain kummaa”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s