Yves Rocher Aurinkopuuteriduo + sivellin

Yksi uusi lempparituote esittelyssä.
Yves Rocherin Aurinkopuuteriduo Vaalea ja Yvesin puuterisivellin.

Tuote on tarpeeksi vaalea, ei liian lämpimänsävyinen, matta ja tuoksuu ihan Monoi de Tahitille ♥ Tämä johtuu varmastikin tuotteen sisältämästä gardenian kukkien uutteesta.
Suurin plussa tulee kuitenkin puuterisiveltimelle. Näitä myytiin jokin aika sitten yhdessä eli aurinkopuuteriduon hinnalla (16,90€) sai puuterisiveltimen. Mä tilasin silti ne erikseen, koska käytin hyväkseni tarjousta, jolla sai tilauksen ensimmäisen tuotteen ilmaiseksi. Täten klikkasin puuteriduon ostoskoriin = 0€ ja seuraavaksi puuterisiveltimen 11,90€. Näin säästettiin kokonainen 5€ :D 

No, oon siis todella tykännyt tuosta puuterisiveltimestä. Se on muhkea, mutta pysyy koossa ja muodossaan. Se tuntuu ihanalta iholla ja levittää & häivyttää arskapuuterin tosi hyvin. Harkitsen tällaisen hankkimista puuterille ja poskipunille kummallekin erikseen. Jopa n. 40€ Jane Iredalen poskipuna/puuterisiveltimeni jää tälle kakkoseksi.

 Tällä hetkellä näitä on myynnissä Yvesin sivuilla pakettina siveltimen kanssa. Tosin mua ihmetyttää – siinä lukee puuterisivellin, mutta kuvassa on selkeästi merkin poskipunasivellin, se viistonmallinen? Tiedän, koska mulla on sellainenkin.
Noh, tiedä näitä.

 Ja postaus ei ollut mitenkään Yves Rocherin sponsoroima, jos se siltä tuntui :) Teksti tuli suoraan sydämestä!
translation // here is my new bronzer from yves rocher and i really like it. it’s a light, matte shade and it smells like summer ♥ but even more i love that powder brush! really need to have more of those.

4 vastausta artikkeliin “Yves Rocher Aurinkopuuteriduo + sivellin”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s