Uusia Yves Rocher – namuja

Mun tuli viime (vai toissa?) viikolla tehtyä parikin tilausta Yves Rocherille. Tässä niistä ensimmäinen, jolloin ostoskoriin lähti seuraavaa:

Kesäisiä suihkugeelejä, por favor:
Monoi de Tahiti on niiiiin klassikko ja niin ihana! Täydellinen kesätuoksu! Toivottavasti sarjan kuivaöljyssä on ihan sama tuoksu, koska se on tulossa seuraavassa paketissa. Tämä jos mikä edustaa mulle kesän tuoksua :) Muista suihkugeeleistä lähdin tilaamaan kookosta, mutta sen saikin tilaajalahjaksi kaupan päälle, sopii! Tilasin sitten toisen vaniljan (kaapissa oli jo yksi), jolla voin täyttää sitä käsisaippua-pumppupulloani. Aprikoosia olisin ehkä muuten tilannut minikoon (50ml), mutta niitä ei ollut ja tämä iso (400ml) maksoi jostain syystä 2,90€ joten valinta ei ollut vaikea (pienet on yleensä 1,90€..).
No mineistä tilasin kuitenkin persikan kokeiluun, en viitsinyt tilata heti sitä isoa. ”Yllättäen” mukaan lähti myös Vanilja – tuoksu (edt 20ml).. 
.. ja huulirasvoista vanilja ja kookos. Ei varmaan enää tartte jauhaa mun intohimosta YR:n näihin kahteen tuoksuun? Nyt vaan mielenkiinnolla odottelen, että koska mulle tulee täys seinä vastaan näiden kans enkä voi enää sietää niitä – yliannostus siis :P
NutriSpecificin yövoiteen taidan palauttaa, siihen toiseen pakettiin sain napattua sellaisen voiteen jonka uskon olevan parempi mulle. Onneksi YR:llä toimii myös tuo tuotteiden palautus.
Ylimmässä kuvassa näkyy myös musta vedenkestävä rajauskynä, jonka tilasin uhkaavasti loppuvan Rimmelin kynän seuraajaksi. 
translation // some new stuff that i ordered from yves rocher. gotta love their shower gels and the classic monoi de tahiti <3

9 vastausta artikkeliin “Uusia Yves Rocher – namuja”

  1. Mulla on kans toi vanilja -tuoksu, tykkäsin siitä joskus todella paljon. Mun serkulla oli sitä joskus ja sitten sitä ei yhtäkkiä enää löytynyt Yves Rocherilta. Sitten yhtäkkiä näin sitä taas siellä ja oli pakko tilata.

    Tykkää

Jätä kommentti