Suosi – vältä: silmämeikinpoistoaineet

Garnier Sensitive 2-in-1 Makeup Remover
vs.
Nivea Gentle Waterproof Eye Make-Up Remover

Garnier on ylikaiken maailman paras silmämeikinpoistoaine. Tämä poistaa hetkessä vahvimmatkin smokey eye’t ja tujuimmatkin vedenkestävät ripsarit, rajaukset, pohjustukset ym. Olen käyttänyt tätä jo pitkään ja pullokaupalla. Pullon koko on mukavat 125ml ja sen hinta pyöriin hieman reilussa 6 eurossa. Ei siis ollenkaan paha! Harmi kyllä tätä ei välttämättä aina löydy jokaisesta marketista, joten kun tätä osuu kohdalle, hamstraan useamman pullon. Viimeksi löysin tätä Nokia Citymarketista ja nappasin mukaan kolme pulloa. 

Olen käyttänyt tätä joskus myös kasvomeikin puhdistukseen vanulapuilla. Ihan jees, mutta aika öljyinen. Sen jälkeen olen vielä pessyt kasvot jollain kasvojenpesuaineella tai Sebamedilla.

Joskus Garnierin loppuessa ostin Nivean maitomaisen Gentle Waterproof Eye Make-Up Remover – poistoaineen. Kyllä tällä meikki lähtee, mutta hitaasti ja vähän huonosti. Olenkin käyttänyt tätä vain äärimmäisissä hätätapauksissa (= kun Garnier on loppunut) tai ”kai tääkin pitää käyttää kun ei roskiinkaan viittis heittää” – tapauksissa. En tykkää tästä ja viimeinen niitti oli, kun en saanut pirullakaan tällä poistettua Inglotin vedenkestävää ripsaria. En siis suosittele jykevämmän vedenkestävän meikin käyttäjille..!

Huomasin viime kauppareissulla, että Nivealla on myös tuollainen kaksiosainen silmämeikinpoistoaine. Se voisi olla tehokkaampi kuin tämä, mutta en viitsinyt ostaa sitä kun kerta jo löysin tuota Garnieria. Onko kellään kokemusta tuosta aineesta? Tuollainen samanlainen pieni pullo, mutta sisältää kirkasta ja sähkönsinistä nestettä.

Huomasin ilokseni hyllyillä myös lemppari-kasvojenpuhdistuspyyhkeitäni. Nämäkin ovat Garnieria ja käsittääkseni samaa ”linjaa” kuin tuo meikinpoistoaine eli  Nordic Essentials Sensitive. Olen näitä ennenkin kehunut ja pysyn sanoissani – tai toivotaan ainakin näin :) Liinojen pakkaus on nimittäin uudistunut, toivottavasti itse tuote on pysynyt yhtä hyvänä. 


translation // that garnier sensitive make-up remover is my absolutely favourite product! removes even the heaviest eye make-up in seconds and takes off waterproof mascara like no other. i truly love this! i always buy several bottles when i find it.

12 vastausta artikkeliin “Suosi – vältä: silmämeikinpoistoaineet”

  1. Mulla on ollut sitä Nivean kaksiosaista poistoainetta. Se kyllä poistaa tehokkaasti, mutta kirvelee hirveesti ainenki mun silmiä. :( Itte käytän aina Lorealin kaksiosaista Waterproof make-up removeria, se on parasta ;D

    Tykkää

  2. Tuo Nivean maitomainen silmämeikinpoistoaine on minunkin inhokkini, aamulla oli aina pandasilmät vaikka kuinka hinkkasi edellisiltana sillä meikkejä pois. Loppujen lopuksi silmät kärsivät siitä kauheasta hinkkaamisesta. :F

    Tykkää

  3. Mä käytin aikaisemmin Lorealin kaksiosaista poistoainetta. Kokeilin myös Garnierin vastaavaa,joka oli silloin vähän eri näköisessä pakkauksessa kuin tuo. Hajotin siitä heti alkumetreillä korkin ja pysyin sen jälkeen Lorkun käyttäjänä. Nyt olen jo vuoden verran käyttänyt vedenkestävän poistoon vauvaöljyä. Samalla on jääny silmänympärysvoiteiden käyttäminen. Aikaisemmin mulla ärty silmänympärykset meikinpoistosta, hinkkasin ehkä liikaa.

    Tykkää

    1. Sillä lähtee kaikki! Ainoa vika siinä on, että iho jää tottakai öljyiseksi, mutta kyllä mä liiat olen saanu pois kevyesti vanulla painelemalla ja toisekseen tykkäänkin siitä öljyisestä fiiliksestä, koska ei ainakaan kiristä silmäkulmia. Öljyähän noissa putsareissakin on, niissä on vaan käytännössä kasvovesi toisena osana. Kannattaa joskus kokeilla. Mulla on kaks kaverii yllytyksestä kokeillu ja toinen jäi käyttää vauvaöljyy vakkariin ja toinen palas vanhoihin suosikkeihin.

      Tykkää

  4. Itselleni se Nivean kaksifaasinen oli totaalinen katastrofi!! En ole koskaan saanut mistään kosmetiikasta allergista reaktiota, mutta kertahan se oli ensimmäinenkin, juuri sen tuotteen kanssa. Ensimmäisellä kokeilukerralla silmiä kirveli aivan tajuttomasti ja kun toisen kerran kokeilin muurautuivat ne miltei umpeen ja kolme päivää näytin siltä kuin olisin saanut nyrkistä ja kunnolla. Käytin vuosia Lorealin kaksifaasista, se on huippu, mutta vaihdoin senkin Lumenen puhdistusöljyyn, jota käytän kaksoispuhdistuksen ensimmäiseen vaiheeseen. Se poistaa mainiosti myös vahvan ja vedenkestävän silmämeikin. Valitettvasti tuote on ilmeisesti lopetettu, ja poistopisteistä olen sitä hamstrannut aina kun mahdollista. Tällä hetkellä kaapissa noin 8 pulloa, eli pitäisi ainaki vähän aikaa pärjätä. Ei ole tullut marketti tai semiselektiivisellä puolella vastaan montakaan puhdistusöljyä, enkä viitsisi niitä selepuolelta ostaa, kun kuluvat mun käytössä niin nopeasti! :D

    Tykkää

  5. Niveat on ihan järkyn huonoja, en suosittele kun ei yksinkertaisesti poista meikkejä. Ei tuo Garnierkaan sen parempaa ollut ( sori nyt vaan )..no ehkä vähän parempaa…mutta oikesti, tällä hetkellä tykkään vaan siitä Maybellinen 2-osaisesta öljyisestä. Ainut mikä poistaa meikit joten kuten mutta kun vielä löytäisi sellaisen silmämeikinpoistoaineen millä lähtisi meikit helposti hankaamatta! Testattu kaikki markettimerkit ja Clinique…ei ollut kalliskaan parempaa. Nyyh, en varmaan ikinä löydä hyvää silmämeikinpoistoainetta :/

    Tykkää

    1. No harmi :( Mä niin suosittelisin tätä Garnieria mutta ei väkisin :D 2-osaiset öljyiset poistoaineet taitaa olla tehokkaimmat, toi Nivea on kyllä niin surkea ettei mitään rajaa…

      Tykkää

  6. Pakko kertoa, kun löysin tän jutun googelttamalla, että mä oon taas käyttäny tota niveaa monta vuotta, koska se on tehokkainta mitä tiedän! Juju piilee vaan siinä, että en käytä sitä perinteiseen tapaan (eli pursota vanulle ja pyyhi silmät vanulla) vaan ensin kastelen silmät, sitten pursotan tota ainetta sormiin ja hieron silmiin kevyesti. Sitten huuhtelen vedellä huolellisesti. Ja kaikki on poissa! Ja käytän usein aika tummaakin silmämeikkiä :)

    Tykkää

Jätä kommentti