Säätöä ja vääntöä

Kokeilen vähän uutta ulkoasua blogille. Sain lukijaltani Mellalta bannerin (jota pari postausta sitten joltain kinusin), jonka ympärille yritän nyt tehdä jotain sopivaa kokonaisuutta. Tykkään uudesta bannerista (oon jo iloinen siitä, että se on mun eka..!), siinä on mielestäni kivasti yhdistelty juuri blogin aihepiiriin kuuluvat asiat eli värikkäät kynnet ja meikit :) Suuren suuri kiitos vielä, Mella!
Ainoo, mikä mun silmään haittaa on se, etten tiedä saako tuota banneria mitenkään keskemmälle..? Enkä oo vielä varma, onko tää tausta liian psykoottinen vai ei :D Eli armotonta säätöä voi lähipäivinä tapahtua, act like you don’t even notice!
Mainokset

3 vastausta artikkeliin “Säätöä ja vääntöä”

  1. Banneri on liian kapea sun valkoisen pohjan kokoon verrattuna, luulen että sitä ei saa keskelle mitenkään laitettua :/ Pitäis banneria tehdessä tietää pikselit oikean kokoisen bannerin valmistamiseksi, jolloin se sopii blogipohjaan.

    Tykkää

  2. Hei! Kiva ku tykkäät! Voisin lähettää tästä vielä semmosen erilaisen version ’heittämällä’ uudet arvot ! Palataan asiaan sähköpostitse! Ps. Niin jos ois tienny sen oikean pikselikoon, nii ois helpottanu, mutta katotaan mitä tästä tulee :D

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s