Rainbow eyes

Päivän meikkiä! Oon joskus paristakin eri blogista bongannut näitä sateenkaarirajauksia. Tänään oli aikaa meikata kunnolla, joten tuli kokeiltua tätä. Aika helppoa ja tosi kivannäköistä :)

Pohjustus UDPP ja MUS:n High Tech Lighter. Ripsirajaan rajaus mustalla Lumenen kynällä ja kevyt häivytys/siistiminen. Sitten värit alla olevassa järjestyksessä. Lopuksi rajasin vielä yläluomen ohuesti Goshin eyelinerillä, sävyllä Black Star, joka on musta väri pienellä hopeahileellä. Pientä piristystä arkimeikkiin :) Tosin tilasin juuri kyseistä eyelineriä perusmustanakin, koska se on siveltimeltään ehdottomasti lempparini tällä hetkellä. Lopuksi vielä ripsientaivutus ja Inglotin musta vedenkestävä ripsari.
punainen: Sleek MakeUp Curacao
oranssi ja keltainen: Inglot AMC 51 ja DS 474
vihreä: Sleek MakeUp Curacao
sininen ja violetti: Coastal Scents 88 Ultra Shimmer

(Onko tällaiset tosi isot meikkikuvat liian isoja?)

(Vai onko nämä parempia..?)
 
translation // my rainbow makeup – colorful but not too much.

25 vastausta artikkeliin “Rainbow eyes”

  1. Oon kans törmännyt noihin joissain tumblrin syövereissä pariin kertaan mutten oo kerennyt vielä ite kokeilemaan. SUPERHIENOT! Ihanat! Haluaa kans. Mun mielestä isommatkin kuvat kelpaa, meikkikuvat saa olla isoja!

    Tykkää

    1. Kiitos paljon! Mä tykkäsin kans ja oli todella helpot/nopeat tehdä, näissä kun ei tartte juurikaan häivytellä. Hyvä tahmainen pohjustaja ja pieni sivellin niin se on siinä :)

      Tykkää

  2. Ihana tää sateenkaarirajaus, näyttää tosi hienolta mutta taitaakin johtua ihan tekijän taidoista eheheh itselläni ei onnistunut ihan noin hienosti…. :D Kun aukasin blogin niin aattelin jo hetken että hetkinen, nyt taisin aukasta väärät sivut, kunnes tajusin että eihän se niin oo vaan oot vaan vaihtanu ulkoasua! Hienompi kun edellinen, paljon pirteempi ja jotenkin… Niin. Tyylikkäämpi? Mutta eniveis hyvältä näyttää. :)

    Tykkää

  3. Noi isommat kuvat on just hyvän kokoisii. Pienemmätkin kyl kelpaa. Toi meikki on ihan mieletön! Mä en oo tohon sateenkaarirajaukseen törmänny ennen, vaikka aika paljon meikkiblogei seuraan, lähinnä kyllä vaan suomalaisia. Mulla on vaikeuksia saada edes perusrajauksesta siistiä, kun on niin raskaat ja paksut luomet. Tollanen ei ikinä onnistu multa! :D

    Tykkää

  4. Noi kuvat on just hyviä isona ja ku laitat monta kuvaa ni näkee kunnolla! :)On kyllä mahtava meikki, kerta kaikkiaan. Niinku sanoit et räväkkä muttei överi. Pitää testata itekki :D

    Tykkää

Jätä kommentti