Arvontaaaaaaaa!!

Rakkaat lukijani, lupasin että kun maaginen sadan lukijan raja menee rikki, pidetään pieni arvonta! 
Päätin jo blogin alkuaikana, että jos tätä ikinä lukee uskomattomat sata ihmistä, pidän ilman muuta arvonnan (olinhan aikoinaan tohkeissani jo 20 lukijasta..). Ehkäpä nyt vois ajatella, että jokaisen uuden sadan (200, 300 you get the idea) kohdalla arvotaan jotain..?
Tällä kertaa keräsin pakettiin kaikkea kivaa kevääseen. Blogin aihepiiriin viitaten tietty meikki- ja kynsijuttuja :>
Tällaista settiä lähtisi yhdelle onnekkaalle!
 Snowcrystal 461 Celery Green // Depend 225
Inglot DS 501 –  kaunis vaalea harmaa / taupemainen harmaa pienillä kimalteilla
 arkki kynsitarroja (dead babies!)
sekä kaksi ihokorua.
Paketti lähtee siis yhdelle onnekkalle (Suomessa asuvalle), jonka arvon random.org – palvelun kautta. Kilpailuun osallistuvat tällä kertaa vain Googlen kautta kirjautuneet lukijat, joten jos haluat osallistua arvontaan niin kirjauduhan lukijaksi! Karsin siis pois pelkällä nimimerkillä osallistuvat ja ne, jotka eivät lue blogiani julkisesti. Tällä kertaa näin, katsotaan jos joskus pidän isompaa arvontaa :)

Edit. Unohdin tottakai lisätä, että osallistut arvontaan kommentoimalla tätä postausta! :)) 

Huom! Yksi osallistuminen per lukija.


Arvonta päättyy perjantaina 23.3. klo 23:59! 

translation // i’m holding a giveaway but it’s only for readers living in finland.

39 vastausta artikkeliin “Arvontaaaaaaaa!!”

  1. Minulle jäi nyt vähän epäselväksi, että osallistuuko arvontaan vain sillä, että on blogin julkinen lukija vai täytyykö lähettää kommenttia tähän postaukseen / sähköpostiisi / jonnekin? No, kommentoin nyt kaiken varalta. :D Kiitos kivasta blogista ja paljon onnea 100 lukijan johdosta!Seuraan blogiasi siis nyt myös GFC:n kautta nimimerkillä Winder Wonderland. :)

    Tykkää

  2. Vau, ihania kynsilakkoja, luomivärikin on kauniin sävyinen mutta eniten taisin ihastua noihin ihokoruihin, mahtavia! Osallistun! Tosi paljon onnea satasen rajan rikkomisesta. =)(Olen julkinen lukija nimellä mervefin)

    Tykkää

  3. Osallistun toki arvontaan, jossa näin kivat palkinnot :)Tykkään blogistasi kovin, teet muun muassa ihanan pirteitä silmämeikkejä!Toivepostaukseni olisi sellainen, että esittelisit sun meikkikokoelman ja mikä ettei kosmetiikkakokoelmankin, sekä miten säilytät niitä :)

    Tykkää

Jätä kommentti