My (first) 88, baby!!

Viime viikolla pähkäilin ja kyselinkin teiltä, että kumpi Coastal Scentsin paletti mun kannattais ostaa – Ultra Shimmer vai Metal Mania. Mielipiteenne menivät kyllä niukasti fifty-fifty, mutta tieto siitä, että Ultra Shimmerissä on kirkkaampia värejä sai mut valitsemaan sen. Tällä hetkellä kaipaan kovasti monipuolista kirkkaiden värien valikoimaa, mutta ihan Manly 120:n tyyppisiä, liki neon-tyylisiä sävyjä en ihan halunnut. 88 Ultra Shimmerissä näytti olevan sekä kirkkaampia että vähän hillitympiäkin, mutta erittäin kauniita värejä.

Näitä palettejahan on muitakin kuin Coastal Scents – merkkisiä ja niitä saisi varmasti halvemmallakin esim. eBaysta. Katselin esimerkiksi uudesta Loveit.fi – nettikaupasta BH Cosmeticsin vastaavantyylisiä paletteja, mutta mikään niistä ei mun silmääni näyttänyt liki samalta Ultra Shimmerin kanssa. Olin katsellut tätä palettia aikaisemminkin Pretty.fi:stä ja satuin nyt olemaan sopivaan aikaan liikkeellä – naistenpäivän kunniaksi kaikki Coastalin tuotteet olivat -20% alessa eikä tilauksiin tullut lainkaan postikuluja. Lisäksi löysin sieltä yhden sellaisen Wet’N’Wildin huulipunan, jota olen metsästänyt eBaystakin jo ties kuinka kauan mutta turhaan! Ei siis sekuntiakaan kun olin jo laittanut tilauksen menemään. Normaalisti tämä paletti maksaisi 22,90€ (ei paljon mitään sekään) ja alennuksessa siitä lähti pari euroa pois. Huulipuna oli 4,95€ (laitan siitä juttua myöhemmin) ja kun postareita ei tullut, niin olin hyvin tyytyväinen :)
Pretty.fi lupaa nopean toimituksen – arkisin ennen klo 13 saapuneet tilaukset lähtevät postiin jo samana päivänä. Tiesin siis, että palettia ei tarvitsisi kauaa odotella. Eikä tarvinnutkaan, nimittäin maanantaina jo suorastaan juoksin postimiestä vastaan GIMME THAT!! :D
Ja ihanahan se on <3 Värit tuntuvat ja näyttävät tosi hyviltä, shimmerisiltä, yllättävänkin pigmenttisiltä ja sävyvalikoima on juuri eikä melkein nappiin. Aika pölyisiähän nämä ovat, mutta tahmea pohjustus auttaa. Tällä hetkellä paletin parhaimmistoa ovat violetin/lilat sävyt ja vihreät sävyt.

 

Kokeiltavahan sitä oli: tein purplen sävyjä sisältävän meikin sekä toisen keltaisen ja vihreän sävyillä. Sävyt olivat erittäin pigmenttisiä ja helppoja työstää.
Ensimmäisenä vihertävä meikki. Käytin siihen kahta eri keltaista ja kahta eri vihreää. Kauniisti reunustin ne neliöillä postauksen lopussa olevaan paletin kuvaan :)
Pohjustuksina UDPP sekä beige Goshin puikko. Rajaus musta Goshin eyeliner ja ripsarina (uusi megarakkauteni) MSCHIC X-Rated. Kulmat Lumenen harmaanruskea kulmakynä.

Sisänurkassa tosi vaalea sitruunankeltainen, sitten paletin kirkkain keltainen, sen jälkeen luomen puolivälissä ihana omenanvihreä ja ulkonurkassa kylmä vihreä.
Toisessa meikissä pinkkejä ja violetteja sävyjä. Muuten samat pohjustukset, rajaukset ja ripsarit kuin edelläkin.

(Tässä voimme ihailla ripsieni ihanaa kaarevuutta..)

Tästä näkee vielä käyttämäni sävyt. Täytyy tehdä joku numerointi näihin kun ehdin. Neliöllä merkatut sävyt tulivat siis ekaan meikkiin ja ympyröidyt sävyt tähän jälkimmäiseen.
Ekan kokeilun jälkeen voin sanoa, että olen erittäin tyytyväinen tähän enkä malta odottaa, että pääsen meikkailemaan tällä lisää! Tätä tullaan näkemään vielä useasti!
translation // i just bought 88 ultra shimmer palette from coastal scents. i love it!!

8 vastausta artikkeliin “My (first) 88, baby!!”

  1. tosi ihania meikkejä, mutta nuo ripset vähän haittaavat. Taivutatko ollenkaan ripsiäsi? Olisi kiva nähdä meikkejä, joissa ripsetkin näkyisivät kunnolla edestäpäin katsottuna :) kokeilehan joskus! ;)

    Tykkää

    1. Niin mustakin olis kiva nähdä :D En mä jaksa taivutella ripsiäni, kun siitä ei ole oikeastaan mitään hyötyä, kun ne ei pysy taivutettuina. Satunnaisin väliajoin hankin ripsentaivuttimen ja laitan sit paikkaan X, kun sitä ei vaan tuu käytettyä. Ehkä vois harkita blogikuviin semmosen käyttöä :) Kaarevat ripset olis kyl munkin unelmani :D

      Tykkää

Jätä kommentti