Minttulakkojen vertailua

Koin eilen heikon hetkeni, kun osuin Kickissä Essien kynsilakkahyllyn eteen. Olen himoinnut Mint Candy Applea sen ilmestymisestä lähtien, joten valinnanvaikeutta ei tullut. Tällä kertaa olin kuitenkin  niin pihi, etten raaskinut ostaa kahta tai useampaa, onhan lakoilla kuitenkin hintaa n. 15€ per pullo.
Joten Mint Candy Apple siis lähti matkaan :)

Ja aivan ihanahan se on!

Arvasin, että multa jo löytyvä Rimmelin Peppermint olisi tosi lähellä tätä ja niin se olikin. Jos ihan hienoista eroa etsitään, niin Rimmel on ehkä ihan piirun verran tummempi, mutta äkkikatsomalta sitä ei huomaa. Päätin siinä lakkoja katsellessani tehdä oikein kunnon vertailun mun mintun väristen lakkojen kesken, joten täältä pesee!

 Testiin ottamani lakat olivat siis:

Rimmel Peppermint // Essie Mint Candy Apple // ModelsOwn Jade Stone // Make Up Store William
Rimmelin Peppermint ja Essie ovat liki dupet, Rimmelin ollessa ehkä hieman tummempi (tai sinisempään taittavampi?). ModelsOwnin Jade Stone on selkeästi vihreämpi & tummempi ja MUS:in prinssi William taas kellertävämpi & vaaleampi.

Myös peittävyyseroja löytyi: Rimmel ja Essie peittivät kolmella kerroksella (jopa mun valkoiset kärjet), ModelsOwniin riitti vain kaksi ja Williamiin tartti peräti neljä kerrosta. Se olikin porukan selkeästi ohuin lakka. 

Essiessä on muuten todella hyvä sivellin! Just sellainen mistä mä tykkään, leveä ja suht jämäkkä. OPI:lla on mun mielestä samanlainen sivellin ja sitähän olen kehunut täälläkin jo useasti :) Suuri plussa siis siitä! Lakassakaan ei ole mitään moitittavaa – levittyi, kuivui ja peitti hyvin. Ei siis varmasti jää mun viimeiseksi Essien lakaksi.

Näillähän saisi muuten tehtyä myös ombre manicuren. Suosittelen vilkaisemaan tuota linkkiä jos termi ei sano mitään :)

translation // just comparing my mint green nail polishes – and showing of my new baby: mint candy apple by essie

Mainokset

4 vastausta artikkeliin “Minttulakkojen vertailua”

  1. Essien Mint Candy Apple on ollut minunkin himotuslistalla ties kuinka kauan, mutta kun ei raaski niin ei raaski. Tämä vertailusi tuli siis hyvin hyödylliseksi, Peppermint tai Jade Stone voisivat nimittäin sijaistuotteina päätyä pihimmänkin lakkakokoelmaan :) vaikka ihanahan tuo Mint Candy Apple on…

    Tykkää

    1. Ehdottomasti suosittelen sitten hankkimaan ton Rimmelin, koska se on 98% samanlainen kuin tuo Essie! Jade Stone on jo aika paljonkin erilaisempi (vaikka minttuihin meneekin). Muistaakseni olen Rimmelin hyllystä bongaillutkin tota Peppermintiä eli pitäisi olla vakiovalikoimassa. Ja kuten edellinen kommentoijakin toteaa, niin Rimmelissä on kyllä erinomainen hinta-laatu-suhde..!

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s