Bianka greens

Luomivärienkin kanssa voi nähtävästi käydä samoin kuin vaatteiden: yhtenä aamuna katselet luomiväripalettiesi kokoelmaa ja mietit mulla ei oo mitään sopivaa väriä.. aka mulla ei oo mitään päällepantavaa.
Yhtenä aamuna meinasi käydä näin, kunnes tajusin etten ole kokeillut Bianka-paletista vielä vihreitä sävyjä. Niitähän paletista löytyy kaksi, tuosta oikeasta reunasta. (ja okei, en oo kokeillut noita sinisiäkään vielä..)
Kuten vähän arvelin, vaaleampi vihreä näyttää luomilla hyvin vaalealta, ei liki ollenkaan vihertävältä. Mutta kun sitä häivytteli tuon tummemman vihreän kanssa/päälle, sai siitä vähän sävyä esille. Uskalsin levittää tummanvihreän melkein koko luomelle, koska tiesin että pohjustajista huolimatta se haalistuisi pian päivän aikana (kuten kävikin, onneksi postauksen kuvat ovat heti aamulta).  Pohjustuksena mulla on UDPP ja beige Goshin puikko.

Mulla kävi vähän klassinen moka meikkiä tehdessäni – häivytyssiveltimeeni oli jäänyt viikonlopun meikkailuista keltaista luomiväriä (Sleek MakeUp). Sehän levisi iloisesti vihreän värin rajalle. Onneksi kyseessä oli kuitenkin keltainen väri, se sointuikin hyvin vihreän kanssa ja näyttää itseasiassa tosi kivalle! Tuo hauskan lisän ja piristystä meikkiin. Sisänurkkaan laitoin myös tuota vaaleaa (vihreän) sävyä. 
Tällä kertaa en jaksanut tehdä mitään rajauksia, laitoin vain ripsivärin.

 translation // simple green makeup with a little yellow twist. perfect for spring! this makeup palette cost me only 1,90€! wow!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s