Gosh – meikkejä

Kävin maanantaina vähän kaupoilla (petollinen Ideapark..) ja ostin Sokos Emotionista pari Goshin tuotetta. Oon tykästynyt jo varmaan pari vuotta sitten sarjan tussimaiseen eyelineriin eli Long Lasting Eye Liner Pen:iin. Siinä on todella hyvä sivellin (tussipää?) ja se pysyy kuin tauti. Mulla on siitä entuudestaan musta sekä tummanvihreä ja tällä kertaa kävin hakemassa violetin. 
005 Purple // 001 Green // 008 Carbon Black
Ostin myös lilan voidemaisen luomiväripuikon. Meni hetki että löysin nämä puikot, olivat nimittäin uudistuneet ja vaihtaneet pakkaustaan! Ennen puikot olivat jokainen sen värisiä, mitä tuotekin, nyt kaikki olivat mustassa puikossa (jossa on toki pieni väriraita oikean sävyn löytämiseksi). Tuotteen nimi oli saanut lisäyksen ”mineral”, mutta aikas samanlainen tuote on silti kyseessä :)
Tässä (alemmassa) kuvassa myös ns. vanha puikko. Mulla on joskus ollut tuo lilakin, mutta se kuivahti. Siinä oli tietysti kokonaan lila pakkaus :)
Jälki on huurteista ja aika vaaleansävyistä. En ole oikeastaan huomannut mitään eroa, käyttääkö lilan meikin alla tätä vai tuota nuden väristä puikkoa. Jostain syystä tuo lila oli silti vain saatava, se oli taas näitä hetkellisiä pakkomielteitä :D Ehkä Petal Pusher – palettia ajatellen sen hommasin ja tykkäänhän tehdä eniten liloja/violetteja meikkejä.
Goshiltahan on tullut myös erikseen joku ”eyeshadow base” tms. puikko, joka on aika identtinen näiden luomiväripuikkojen kanssa. Mielestäni siinä ei ollut kuin yksi ”sävy” ja se oli todella kirkkaan valkoisen huurteinen :/ Ennemmin laittaisin meikin pohjalle tota Love That Beigea! (tai vastaavaa Love That Champangea). Se base – puikko oli vähän omituinen :(

6 vastausta artikkeliin “Gosh – meikkejä”

  1. Mä meinasin tänään käydä katsomassa Sokoksella noita Goshin luomiväripuikkoja. Ostin tumman violetin alesta joku aika sitten, se on juuri tuollainen vanha, sillä on kokonaan violetissa pakkauksessa. :) Se on ainakin hyvin toiminut violettien meikkien alla ja nyt tahtoisin sitten tuollaisen mitä voi käyttää kaikkien luomivärien alla. Muakin vähän epäilyttää se base-puikko, eli taidan päätyä ostamaan tuon Love That Beige!:n. :)Goshin kynsilakkoihin oon ihan täysin ihastunut ja yleensä Sokoksen alelaareista niitä sitten ostellut. Ei oikein nappaa ostaa sillä alkuperäisellä hinnalla (8,50e), tuntuu vähän liian kalliilta. :/Olis kiva nähdä vertailukuvat kahdesta samankaltaisesta meikistä, jossa toisessa on alla tuo lila ja toisessa tuo nuden värinen puikko. :)- Karo

    Tykkää

    1. Mä luulen, että tuo Lov That Beige voi olla ns. turvallisempi :) Oon kuullut Goshin kynsilakoista kehuja monesta paikasta, mutta (kumma kyllä!) en oo vielä yhtään ostanut itselle, vaikka nättejä sävyjä niissä onkin. Ehkä hinta on kans ollut pienenä esteenä.. Hei toi meikkihomma vois ollakin hyvä idea! Pistän korvan taakse :))

      Tykkää

  2. Love That Beigeä ei enää ollut, mutta löysinpäs alelaarista sitten vitosella Love That Champagnen. :) Eli ihan turha reissu ei ollut. Lisäksi siellä oli paljon noita värillisiä puikkoja siinä vanhassa mallissa myös. Pitää ensi viikolla käydä uudestaan pyörähtämässä, kun on palkkapäivä. ;)Kattelin sitä base-puikkoakin, mutta ei se kyllä oikeen napannut.. :/ Kynsilakkoja kyllä suosittelen. Sävyt on kivoja, laatu on hyvää. Kestää kynnellä hyvänä useamman päivän ajan. :) Tosin täysihintaisena en siltikään ostaisi. :D Eli kannattaa katella, jos alesta löytyy!- Karo

    Tykkää

  3. Tuosta Goshin base-puikosta, ostin sen ite pari viikkoa sitten ja oon tykännyt paljon! Vaikka väri on vaalean hohtava, ei se kuulla mitenkään läpi luomivärin alta. Antaa hyvän pohjan luomivärille ja meikki pysyy hyvin :)

    Tykkää

  4. p.s. edelliseen jatkoatykkään tästä blogista hirveästi! paljon oon saanut vinkkejä omaan meikkaamiseen ja varsinkin kynsienlaittoon :)

    Tykkää

Jätä kommentti